Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal'in formaları muhteşem görünüyor.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çubuklu formanın modeli bu olabilir ( budur demiyorum dikkat ). Bu forma geçen sezon yoktu, yeni sezon modellerinden. Nike Arsenal, İnter, Porto, Brezilya gibi marka kulüplere yaptığı modelleri değişikliklerle bir sonraki yılda kolleksiyon olarak diğer takımlara sunuyor. Model yeni, renklerimize yakışan bir model üstelik

Daha önce paylaşmıştım

Uploaded with ImageShack.us

afs abi yeni degil bu sezon hertha berlin giydi o formadan
      ayrica bir takda daha gördüm hatirlamiyum yanliz
      En son blacksilva tarafından düzenlendi; 21.05.2011, 14:09.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

hani cubuklu formamiz özel olcak deniyordu. bu model katalogtan

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

afs abi yeni degil bu sezon hertha berlin giydi o formadan
          ayrica bir takda daha gördüm hatirlamiyum yanliz
          Ali fuat abi de zaten diyor ki;bu modelleri bu sezon marka kulübler giydi.Ve bu modellerin üzerinde yapılacak değişikliklerle de yeni sezon forması olarak da başka kulüblere sunulacak.

Yorum

• Forman'ın katologdan olup olmaması bir nebze önemli ama bu formadan bize yapsalar ''Niye katologdan oldu'' diye üzülmem.Çünkü forma gayet güzel ve Trabzonspor'umuza yakışıyor.Özel yapıp da kötü yapacaklarına, katologdan olsun güzel olsun.Eğer katolog işini takıntı haline getirirsek kötü olur.
            Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• yanlis anlamisim o zaman pardon. tamam bekliyoruz ozaman

Yorum

• - Aston Villa'yı bir yada 2 sezon geriden takip etsk onada razıyım , eğer yine koleksiyon yaparlarsa sadece uzaktan bakarım yönetim hiç darılmasın...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Formalarımız çıksın hele, bu sefer gerçekten az kaldı.

Çıkınca formaları sadece görmekle kalmayın, gidin dokunun, giyin, deneyin derim.

Bordomavi güzellikler bizi bekliyor.

Bu sezon her şey çok farklı.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• insallah gerci her sene forma almaya calisiyoruz

Yorum

• Barça formasını bende beğenmedim. Ben formalarda albeni arıyorum biraz. Albenisi yok gibi formanın. Ama formayı Messi giyecek arkadaş. O adama çuvalı giydir, insanın gözüne hoş gelir.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma katalog ürünü olmasaydı birçok kişi tarafından beğenilirdi ama katalog ürünü olması önyargıyı beraberinde getiriyor..Bu yapılsa razıyım..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barça formasını bende beğenmedim. Ben formalarda albeni arıyorum biraz. Albenisi yok gibi formanın. Ama formayı Messi giyecek arkadaş. O adama çuvalı giydir, insanın gözüne hoş gelir.
                          işin albeniside o İlhan abi
                          Messi, Villa, Iniesta onlar varsa forma satar
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Haklısın valla Burak.
                            Biz şu pazarlama işini daha iyi yaparsak daha fazla kazanç sağlayabiliriz. Bu konuda Nevzat Aydın'a güveniyorum.
                            *
                            Sezona yerinde transferler yaparak başlarsak formalara ilgi yansır her haliyle.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Benim için özelin anlamı benim giydiğim formayı en azından Türkiye'de başka bir takımın giymemesi. Ayrıca benim için bu yıl en büyük kriterlerden birisi de gs. Eğer bize katalogdan, gsye ayrıcalıklı bir forma yaparlarsa hayal kırıklığı olur. Üstelikte yönetimde bu işlerden çok çok iyi anlayan, radyodan zamanında başkanı, yönetimi eleştiren Nevzat Aydın gibi birisi varken bunlar olursa benim için çok daha büyük hayal kırıklığı olur. Umarım her şey gönlümüzce olur.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Dün babamın üstündeydi çıkartıp alıp fotoğrafını vasat formalardan biri daha...

En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 22.05.2011, 08:45.
                                7

Yorum

Yükleniyor...
                                X