malaganin cubuklu formalari bizim bu sene giydigimiz olandan sanki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün babamın üstündeydi çıkartıp alıp fotoğrafını vasat formalardan biri daha...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak 61ölümüne61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Ürünleri Konuşuyoruz Biliyorum Ama 1. T-Shirte Dikkat Ettiyseniz Manchester United Tam 41 Yıl Şampiyon Olamamış,Ve Şu Anda Dünyanın En Büyük Klüplerinden,Eğer Allah Bizede Böyle Birşeyi Nasip Edecekse(Dünyanın En Büyük Klüplerinden Biri Olmayı) Ben 41 Yıl Beklemeye Razıyım Valla'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak 61ölümüne61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Ürünleri Konuşuyoruz Biliyorum Ama 1. T-Shirte Dikkat Ettiyseniz Manchester United Tam 41 Yıl Şampiyon Olamamış,Ve Şu Anda Dünyanın En Büyük Klüplerinden,Eğer Allah Bizede Böyle Birşeyi Nasip Edecekse(Dünyanın En Büyük Klüplerinden Biri Olmayı) Ben 41 Yıl Beklemeye Razıyım Valla
Yorum
-
Askerlik bitti (:
Uzun süredir giriş yapmamıştım bordomavi.net e bir tuhaf oldum
Başlıkları şöyle bir kontol ettim hepsi yerli yerinde çok şükür
Buradan askerlik dönüşü ilk yazımı yazayım dedim.
Bir kaç eski sayfaya bakarken dikkatimi çeken katalok ürünleride neyin nesi !
Her sene bir sonraki sene için bizede özel tasarım yapılacağına dair vaatlerde bulunan nike acaba neden sözünde durmuyor anlayamıyorum. Nike ile anlaştığımızdan beri bizim ligdeki takımlarla bile aynı formayı giyer olduk !
Bu sene Nike ile anlaşan gs nin bile katolok değil yine kendine ait özel tasarım formalarıyla sahaya çıkacağı açıklanmışken Trabzonsporumuz 3 sezondur sıradan katalok formaları ile sahaya çıkıyor....
Nedeni nedir merak ediyorum doğrusu yapılan anlaşma gereğimi, forma satışlarımızın düşük olduğu için özel tasarım yapma gereği duymadıklarından mıdır nedir bilmek istiyorum doğrusu...
AliFuat abi seni tekrar görmek güzel..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Nike'ın bize ait özel tasarım yapacağına dair vaatleri diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. Ayrıca gs ye özel formalarla ilgili açıklama nerde, ne zaman yapılmış?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak 61ölümüne61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Ürünleri Konuşuyoruz Biliyorum Ama 1. T-Shirte Dikkat Ettiyseniz Manchester United Tam 41 Yıl Şampiyon Olamamış,Ve Şu Anda Dünyanın En Büyük Klüplerinden,Eğer Allah Bizede Böyle Birşeyi Nasip Edecekse(Dünyanın En Büyük Klüplerinden Biri Olmayı) Ben 41 Yıl Beklemeye Razıyım Vallaİlginç... 8. şampiyonluk için çopk beklemişler. Biz 30'a tamamlayıp seriye bağlarız. İkinci yıldızı alırız
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 02:30.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
-
-
Yorum