Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• malaganin cubuklu formalari bizim bu sene giydigimiz olandan sanki

Yorum

• yeter artık bizimkilerde çıksın piyasaya yavaş yavaş transferlerle birlikte ... pozitif haberlere yeniliklere ihtiyacımız var

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün babamın üstündeydi çıkartıp alıp fotoğrafını vasat formalardan biri daha...

Kappa'nın Yapacağı Formadan Ne Beklersinki?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burada Ürünleri Konuşuyoruz Biliyorum Ama 1. T-Shirte Dikkat Ettiyseniz Manchester United Tam 41 Yıl Şampiyon Olamamış,Ve Şu Anda Dünyanın En Büyük Klüplerinden,Eğer Allah Bizede Böyle Birşeyi Nasip Edecekse(Dünyanın En Büyük Klüplerinden Biri Olmayı) Ben 41 Yıl Beklemeye Razıyım Valla

Yorum

• İlk olarak 61ölümüne61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada Ürünleri Konuşuyoruz Biliyorum Ama 1. T-Shirte Dikkat Ettiyseniz Manchester United Tam 41 Yıl Şampiyon Olamamış,Ve Şu Anda Dünyanın En Büyük Klüplerinden,Eğer Allah Bizede Böyle Birşeyi Nasip Edecekse(Dünyanın En Büyük Klüplerinden Biri Olmayı) Ben 41 Yıl Beklemeye Razıyım Valla
            Neyleyim ben 60 yaşında sonra dünyanın en büyük kulübü olan takımı
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• o zaman bana 28 yıl yeter,dünyanın 2. büyük kulübü olayım sorun yok
              Entropi İyidir.

Yorum

41 yıl beklemiş.1967 den sonra ki şampiyonluğu 1993 yılında adam iki şampiyonluk için bir defa 41 yıl,sonra 26 yıl beklemiş.

Yorum

• Askerlik bitti (:
                  Uzun süredir giriş yapmamıştım bordomavi.net e bir tuhaf oldum
                  Başlıkları şöyle bir kontol ettim hepsi yerli yerinde çok şükür

Buradan askerlik dönüşü ilk yazımı yazayım dedim.
                  Bir kaç eski sayfaya bakarken dikkatimi çeken katalok ürünleride neyin nesi !
                  Her sene bir sonraki sene için bizede özel tasarım yapılacağına dair vaatlerde bulunan nike acaba neden sözünde durmuyor anlayamıyorum. Nike ile anlaştığımızdan beri bizim ligdeki takımlarla bile aynı formayı giyer olduk !

Bu sene Nike ile anlaşan gs nin bile katolok değil yine kendine ait özel tasarım formalarıyla sahaya çıkacağı açıklanmışken Trabzonsporumuz 3 sezondur sıradan katalok formaları ile sahaya çıkıyor....
                  Nedeni nedir merak ediyorum doğrusu yapılan anlaşma gereğimi, forma satışlarımızın düşük olduğu için özel tasarım yapma gereği duymadıklarından mıdır nedir bilmek istiyorum doğrusu...

AliFuat abi seni tekrar görmek güzel..
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Nike'ın bize ait özel tasarım yapacağına dair vaatleri diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. Ayrıca gs ye özel formalarla ilgili açıklama nerde, ne zaman yapılmış?
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• haydi gelsin yeni formalar
                      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

7. şampiyonlukta takılmış onlarda İlginç... 8. şampiyonluk için çopk beklemişler. Biz 30'a tamamlayıp seriye bağlarız. İkinci yıldızı alırız
                        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 02:30.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• PSG

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 10:45.

Yorum

• Corinthians

Yorum

• Psg formalarını beğendim.İşte bizim de beyaz formamız bu şekil olsun.Saf beyaz forma Trabzonspor'u yansıtmıyor bence.
                                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                                #Ziya Doğan

Yorum

Yükleniyor...
                                X