Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence gayet güzel..

Yorum

• Fontlar hakkında bir haber yok mu, Ali Fuat abi ? Geçen senekiler mi kullanılacak.

Yorum

şöyle bi forma olsun 5 er 5 er alır millet

Yorum

• Alternatifler çok, kesin formayı görebilmek için mecbur bekleyecez

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Ben beğenmedim son formayı . Bedava verseler almam Cihan
            Twitter Adresim

Yorum

İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu ikisi harika,hem çok beğenilir hem çok satar....Formalar kesinleşmeden birçok seçenekle birlikte,taraftara bir anket yapsalar süper olur...
              # BMN #

Yorum

Yukardaki haberde çubuklu formamızın böyle olacağı yazıyordu. İnter'in geçen sezonki forması galiba.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Çubuklu formamız böyle olursa yine "Aynı formayı kakalamışlar" diyenler çıkacak ortaya.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Alternatifler çok, kesin formayı görebilmek için mecbur bekleyecez
                    Bu formada da altın sarısı yerine mavi ve tonları kullanılsa daha güzel olur kanısındayım...Şu şekliyle pek beğenilmez sanırım
                    # BMN #

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Tek kelimeyle rezalet...
                      Aynen Sedat abiye katiliyorum bu ne sarı kırmızı formamız olamaz bizim ben hiç ganın veya Tv'nin bordomavi forması olduğunu görmedim o çok sevdiğiniz barcelona bile rakibin rengi diye beyaz renk kullanmaz
                      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• interin formasina dikkatle bakin yakasi siyah. yani bizim cubuklunun yakasi mavi olmasi lazim. düzeltin

Yorum

• bir önceki sayfadaki habere göre bence bu ikisi banko var böyle olursa formalar ben hangisini alacağımı şaşırırım, 2 tane alırım heralde

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            interin formasina dikkatle bakin yakasi siyah. yani bizim cubuklunun yakasi mavi olmasi lazim. düzeltin
                            Emredersiniz

Merak etmeyin, ilk başta mavi yapmıştım ama açık mavi oturmuyor olmaz, yakalar ve kolların ucu koyu bir renk olması lazım yoksa sırıtır. İletide bordo gölgeli dediğine göre böyle olur. Eğer bordo'nun yeri mavi olsaydı o zaman yine bordo olurdu yakalar.

Yanlız, İnter'in siyah gölgeli olması zaten yakasının siyah olacağındandır. Eminim ki mavi olmaz yakalar. Açık renk sırıtır. Belki de beyaz da olabilir orasını bilemeyecem.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

off muhteşem
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• gen gitti paralar 2 forma garanti oldu öbür 2 side güzelse yandık
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

Yükleniyor...
                                X