İlk olarak Atesh tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şöyle bi forma olsun 5 er 5 er alır millet
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle# BMN #
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Alternatifler çok, kesin formayı görebilmek için mecbur bekleyecez# BMN #
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tek kelimeyle rezalet...Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinterin formasina dikkatle bakin yakasi siyah. yani bizim cubuklunun yakasi mavi olmasi lazim. düzeltin
Merak etmeyin, ilk başta mavi yapmıştım ama açık mavi oturmuyor olmaz, yakalar ve kolların ucu koyu bir renk olması lazım yoksa sırıtır. İletide bordo gölgeli dediğine göre böyle olur. Eğer bordo'nun yeri mavi olsaydı o zaman yine bordo olurdu yakalar.
Yanlız, İnter'in siyah gölgeli olması zaten yakasının siyah olacağındandır. Eminim ki mavi olmaz yakalar. Açık renk sırıtır. Belki de beyaz da olabilir orasını bilemeyecem.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
Yorum