Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Abi bir de nasıl oluyor da İbrahim arkadaşımız formalara ulaşmış ? mavi ana renkli forma önerisi için fotoğrafı kopyalayıp yönetime mail atmakta bir sakınca yok değil mi?

Yorum

• Ali fuat abi,ben cözdüm olayi,süpriz renk lacivert.....
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• bence 3. renk kırmızı veya mavi tonunda olmamalı

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat Abi bir de nasıl oluyor da İbrahim arkadaşımız formalara ulaşmış ? mavi ana renkli forma önerisi için fotoğrafı kopyalayıp yönetime mail atmakta bir sakınca yok değil mi?
          İbrahim avrupada olduğu için, belirlenen modelden Nike formasına ulaşabilmesi kolay Türkiye'ye göre. Bize gelecek formanın renk tonunda biraz farklılık olabilir, zira bu seneki bütün siparişler baştan bizim istediğimiz sayılara göre üretilecek. Forma sayıları nasıl tespit edildi, taraftar beklentileri ile ilgili bir araştırma yapıldı mı derseniz cevabı belli bir soru olmuş olursunuz.

Mavi ana renkli forma önerisini külübe göndermek de hiçbir mahsur yok. Bilakis zevklerimizi, isteklerimizi, olayı nasıl baktığımızı ve beklentilerimizi bildirmemiz lazım.

Modellerden en az birini taraftar seçmeli önerimize sıcak bakılmıştı, fakat modeller çoktan seçilmiş siparişler verilmiş. Bu isteğimiz dikkate alınırsa ne mutlu bize. Sütten dilimiz yandığı için, yoğurdu üflemeden edemiyor ve önce şu armalar konusunda resmi bir açıklama ve somut adım bekliyorum ben.

Gri forma ile ilgili önerilerimi de gönderdim kulübe ( burada görmediniz ) tepkiler olumlu, fakat Nike bize nasıl önerilerde bulunacak hiç değilse o seçenekleri taraftarın seçme şansı var mıdır bilmiyorum. Bilmiyorum derken, olma ihtimalin zayıflığının da fazlasıyla farkındayım.

Sonraki seneye 2010'da Nike'ın bize özel sunacağı formalardan en az birini taraftarın seçmesi konusunda ısrarcı olmakta fayda görüyorum.

Sırt numaraları da bu şekilde olacak büyük ihtimalle:

Formalardaki yazı karakterleri de forma tasarımının bir parçası. Nike her sezon kurumsal olarak modellerine uygun fontlar belirliyor. Porto, Barcelona gibi bize özel fontumuzun olması da bir süreç. Ve yapılacaksa bilinçli ve en doğru biçimde yapılmalı. Armalarla ilgili geçmiş dönemde yapılan uygulamaları göz önüne getirseniz endişemi siz de anlarsınız sanırım.

Sene başında fontlarla ilgili düşencelerimiz formaları gördükçe değişti. Sadece bize özel yazı karakteri tasarlanması aslında kurumsal kimliğin ve marka olmanın bir parçası. Ama bu düşünceyi sadece taraftarın istemesi ve kendi kendine dillendiriyor olması gerçekleri değiştirmiyor.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 14:06.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gövdesi mavi olan benim önerim. Madem model var, aynı çizgiler üzerinden, bizim renklerimizle bize özel bir forma çıkarılabilir. Aslında teknik olarak mümkün.

Yeter ki yönetim istesin, Nike neden olmasın desin. Gördüğüm kadarı ile o model epey beğenildi, fakat gelecek sezon için beğenilen ( bildiğim kadarı ile siparişleri de verilen ) mavi forma aşağıdaki modelden düz mavi.

Sürpriz renkli formamızın rengi ve modeli de bu sayfada aslında fakat şimdilik söylemeyeceğim.
            Sürpriz renk büyük ihtimalle sadece hazırlık maçlarında giyilir ve yine taraftar forması olarak kalır.

Formalarımızda dümdüz bordo, dümüdüz mavi yerine mutlaka bir yerlerinde bordo mavi birlikte kullanılmalı.
            Ali fuat abi acaba yeşil olma gibi bir durum söz konusu mu?ya da koyu sarı?

Yorum

• sarı olacak sarı

Yorum

• Sürpriz rengi bu sayfada doğru tahminde bulunan henüz yok.

Yorum

• Ali fuat abi sende söylemek istiyosun aslinda,söylede gitsin be
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BEN BU FORMADAN İSTİYORUM !!
                    gözlerim kamaştı resmen bende bundan istiyorumm..=)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sürpriz rengi bu sayfada doğru tahminde bulunan henüz yok.
                      Abi söylenmedik renk kalmadı...

Yorum

• İyi de bu sayfada dedi katalog'da demediki

Bence Ahmed Affan'ın giydiği formanın rengi

Yorum

• Sürpriz renk düz mavi modelin bulunduğu katalog sayfasında var, tahminde bulunanlar rengi henüz tam olarak söylemedi. Ahmed Affan'nın forma rengi de değil.

Yorum

• Yine mi Turuncu acaba ?

Yorum

• Afs abiye birçok konuda bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum.

Yeni forma olarak inş. beğendiğimiz model seçilir.Beklediğimize değicek birşey olsun bari.

Süpriz renk için gönlümden geçen siyah ya da lacivert.Çünkü bizim renklerimizi güzel tamamlıyor.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• siyah çok güzel olur aslında...

Yorum

Çalışıyor...
                                X