Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar biliyorsunuz ts club dijital imza olayını başlattı formalarda yaptırmayı düşünüyorum ama ne forumda ne de sosyal medyada hiç fotoğraf göremedim, bunu yaptıran kimse var mı formada nasıl duruyor fotoğraf vs. gören varsa buraya atabilir mi?
0E4D52CD-E37B-4223-A57A-14DE03F80F97.jpg
fotolar yan duruyor,telefondan yükleyince böyle oldu mazur görEn son Reha Asan tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 12:39.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16184[/ATTACH]
[ATTACH]16185[/ATTACH]
fotolar yan duruyor,telefondan yükleyince böyle oldu mazur gör
Bu imzalar dijital imzamı??
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu imzalar dijital imzamı??ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Boyun fıtığı oldum Reha, sağolForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16184[/ATTACH]
[ATTACH]16185[/ATTACH]
fotolar yan duruyor,telefondan yükleyince böyle oldu mazur gör
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKappa Türkiye artık iyi çalışmıyor,yatırımları yok.Mevcut şartlarda Macron bize biçilmiş kaftan.
Nike ve Adidas’tan ileri seviye bir teklif gelmediği sürece (ki gelmeyecek) Macronla devam etmeliyiz.Sözleşme bu sene dahil üç yıl.
Ülkemizde şu an markaların hakkıyla özendiği iki kulüp var biri biz diğeri Galatasaray.Gs elite ama sadece iç saha formasını tedarik edebildi,bizim maça parçalı ile çıkmak zorunda kaldılar.
Bjk’nin iki sezon üst üste şampiyonluğu bile onları A kategorisine sokamadı.Fb ise Adidas’ın hiç umrunda değil.Adidas iki kulübe de bu sezon için kataloğu yolladı ve alın boyayın bizde yapalım dedi.
Önümüzdeki süreçte Adidas’ın Türkiye’de sponsoru kalmayacak gibi gözüküyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Forma Kol Sponsorumuz Intercity Oldu
Kulübümüz, forma kol sponsorluğu için Intercity firmasıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da şans ve başarı getirmesini temenni ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum