Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar biliyorsunuz ts club dijital imza olayını başlattı formalarda yaptırmayı düşünüyorum ama ne forumda ne de sosyal medyada hiç fotoğraf göremedim, bunu yaptıran kimse var mı formada nasıl duruyor fotoğraf vs. gören varsa buraya atabilir mi?
    benim de gördüğüm tek fotoğraf şu:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar biliyorsunuz ts club dijital imza olayını başlattı formalarda yaptırmayı düşünüyorum ama ne forumda ne de sosyal medyada hiç fotoğraf göremedim, bunu yaptıran kimse var mı formada nasıl duruyor fotoğraf vs. gören varsa buraya atabilir mi?
      EA085675-B3F9-42B2-8930-89C68E796F6E.jpg

0E4D52CD-E37B-4223-A57A-14DE03F80F97.jpg

fotolar yan duruyor,telefondan yükleyince böyle oldu mazur gör
      En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 12:39.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]16184[/ATTACH]

[ATTACH]16185[/ATTACH]

Bu imzalar dijital imzamı??

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu imzalar dijital imzamı??
          Dijital imza. Kulübün satış yaptığı sistem
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Boyun fıtığı oldum Reha, sağol
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Formalarin kumasi nasil ?

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]16184[/ATTACH]

[ATTACH]16185[/ATTACH]

Çok teşekkür ederim ya şüphelerim vardı açıkçası ama gayet güzel duruyor beğendim ben

Yorum

• Ne kadar forma satii di, bilen var mi ?

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kappa Türkiye artık iyi çalışmıyor,yatırımları yok.Mevcut şartlarda Macron bize biçilmiş kaftan.
                    Nike ve Adidas’tan ileri seviye bir teklif gelmediği sürece (ki gelmeyecek) Macronla devam etmeliyiz.Sözleşme bu sene dahil üç yıl.
                    Ülkemizde şu an markaların hakkıyla özendiği iki kulüp var biri biz diğeri Galatasaray.Gs elite ama sadece iç saha formasını tedarik edebildi,bizim maça parçalı ile çıkmak zorunda kaldılar.
                    Bjk’nin iki sezon üst üste şampiyonluğu bile onları A kategorisine sokamadı.Fb ise Adidas’ın hiç umrunda değil.Adidas iki kulübe de bu sezon için kataloğu yolladı ve alın boyayın bizde yapalım dedi.
                    Önümüzdeki süreçte Adidas’ın Türkiye’de sponsoru kalmayacak gibi gözüküyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Kappa Türkiye hakkında bilgim yok lakin Karabükün formalarına bakıldığında tespitlerini doğrular nitelikte. Fakat biz Karabük değiliz, ayrıyetten Macronla yaptığımız gibi direk Kappa İtalya ile işbirliği imkansız olmasa gerek.

Yorum

• Kaç sezondur bakıyorum yıldızımız logomuzda küçük kullanılıyor bunu gören yokmu acaba kulüpten
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Macron uzun kollu forma çalışması olacakmı acaba
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Arkadaslar yeri burasi degil belki ama gorseldeki trabzonspor yazisinin aynisini yapabilecek bir cengaver varmidir? Aracimin arkasina yazdirmak istiyorum bu yaziyiindir.jpg

Yorum

• Forma Kol Sponsorumuz Intercity Oldu

Kulübümüz, forma kol sponsorluğu için Intercity firmasıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
                            Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da şans ve başarı getirmesini temenni ederiz.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Onur'un Beyaz Kaleci forması güzeldi acaba piyasaya çıkar mı?
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Alanya sıcağında o yakalı formanın futbolcuyu bunaltacağını iklime göre kit seçimi yapabileceğimiz profesyonel yönetim tarzına ne zaman kavuşuruz merak ediyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X