Yönetim para için ağlamasın, Bayramın 3. günü Trabzon'da Akyazı ve Meydan'daki TsClub'a gittim. Oğluma forma alacağım, sadece mavi forma var, onda da beden sıkıntısı var. Siyah forma yok mu? 10 gündür hiçbir yerde yok diye cevap dönüyorlar. Biliyorsun ki bütün gurbetçiler Trabzon'da olacak, bayramdan 1 hafta önce forma bitmiş, becerip tedarik edemiyorsun, hadi edemedin, öncesinde de planlama yapmamışsın. Sonra para yok...
Yönetim para için ağlamasın, Bayramın 3. günü Trabzon'da Akyazı ve Meydan'daki TsClub'a gittim. Oğluma forma alacağım, sadece mavi forma var, onda da beden sıkıntısı var. Siyah forma yok mu? 10 gündür hiçbir yerde yok diye cevap dönüyorlar. Biliyorsun ki bütün gurbetçiler Trabzon'da olacak, bayramdan 1 hafta önce forma bitmiş, becerip tedarik edemiyorsun, hadi edemedin, öncesinde de planlama yapmamışsın. Sonra para yok...
Şöyle bir planlamasızlık ile bayram öncesi her hangi bir özel firmada satış olmasın,Genel Müdürüne kadar o firmanın kadroyu siler atar,yeni bir kadro ile devam ederler.
TS Club bir türlü adam gibi işletilemedi.
Taraftarın sevgisi olmasa o ürün ve fiyat politikası ile çok defa kapanmıştı.
satılan forma sayısını resmi olarak açıklasalar görsek.
50 bin üzeri olduğunu düşünüyorum
1 ay önce 32 bindi.
Üzerinden fındık donemi ,kurban bayramı gecti.Gurbetciler akın etti
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Satılan forma sayısı 45.000.
Stoklar düzgün olsaydı 55.000 olurdu.Bu sene 100.000 rakamı rahat geçilir gibi gözüküyor.
Dikkatinizi çekerim bu sayılar bayiilere verilen forma sayısı değil.Şuan İstanbul takımları ile kafa kafayayız.
Antrenman ürünleri de iyi satıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forma satışı artık aynı hızda gitmez.. Uzun kollu çıkarsa belki öyle bir hareketlenme olur yine beceriksiz bir yönetim anlayışıyla bayağı bir gelir yalan oldu..
Arkadaslar bastan belirtiyim formalarimizi cok begendim. Ozellikle siyah formamiz .
Lakin Napoli ve Torinonun Kappa formalarini gorunce keske bizde Kappaya gecseydik diye dusunuyorum. Ozellikle gecmisteki giydigimiz Kappa formalarini dusununce bu istegim daha da gucleniyor. Kac senelik kontrat imzalandi bilmiyorum ama yine Kappaya donus muazzam olurdu. Tabi bu benim fikrim. Eminim bircok renkdaslarim bana katilir.
Arkadaslar bastan belirtiyim formalarimizi cok begendim. Ozellikle siyah formamiz .
Lakin Napoli ve Torinonun Kappa formalarini gorunce keske bizde Kappaya gecseydik diye dusunuyorum. Ozellikle gecmisteki giydigimiz Kappa formalarini dusununce bu istegim daha da gucleniyor. Kac senelik kontrat imzalandi bilmiyorum ama yine Kappaya donus muazzam olurdu. Tabi bu benim fikrim. Eminim bircok renkdaslarim bana katilir.
Kappa Türkiye artık iyi çalışmıyor,yatırımları yok.Mevcut şartlarda Macron bize biçilmiş kaftan.
Nike ve Adidas’tan ileri seviye bir teklif gelmediği sürece (ki gelmeyecek) Macronla devam etmeliyiz.Sözleşme bu sene dahil üç yıl.
Ülkemizde şu an markaların hakkıyla özendiği iki kulüp var biri biz diğeri Galatasaray.Gs elite ama sadece iç saha formasını tedarik edebildi,bizim maça parçalı ile çıkmak zorunda kaldılar.
Bjk’nin iki sezon üst üste şampiyonluğu bile onları A kategorisine sokamadı.Fb ise Adidas’ın hiç umrunda değil.Adidas iki kulübe de bu sezon için kataloğu yolladı ve alın boyayın bizde yapalım dedi.
Önümüzdeki süreçte Adidas’ın Türkiye’de sponsoru kalmayacak gibi gözüküyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar biliyorsunuz ts club dijital imza olayını başlattı formalarda yaptırmayı düşünüyorum ama ne forumda ne de sosyal medyada hiç fotoğraf göremedim, bunu yaptıran kimse var mı formada nasıl duruyor fotoğraf vs. gören varsa buraya atabilir mi?
Yorum