Bugün ts cluptan epey bi alışveriş yapma şansı buldum forum meydan dahil olmak üzere hiçbiyerde siyah forma yok tükenmiş 10 gün içinde geleceği söylendi , formaları yakından inceledim kaliteleri çok iyi geldi sadece çubukluda Macron Yazısının N harfi inanılmaz göz tırmalıyor geçen seneden kalan çubuklu ve düz mavi formam olduğu için siyah alayım dedim malesef yoktu bi 10 gün beklicez onun yerine T-shirt ve eşofman takımı aldım üst bordo alt lacivert olan takım efsane kesinlikle alacak arkadaşlara öneririm.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
1 forma satışından klubün kasasına giren miktar net olarak nedir ?
Bu sene klüp tarihinin rekoru gelecek çok açık?
Bayramı, sezonun ilk maçı, fındık donemi geride kalmamasına rağmen 30 bin rakamı devrildi.2 günde bir mağazalarda siyah forma tükeniyor.
160 tl nin 100 lirası klübe girse 30 bin forma 3 milyon tl yapar
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
1 forma satışından klubün kasasına giren miktar net olarak nedir ?
Bu sene klüp tarihinin rekoru gelecek çok açık?
Bayramı, sezonun ilk maçı, fındık donemi geride kalmamasına rağmen 30 bin rakamı devrildi.2 günde bir mağazalarda siyah forma tükeniyor.
160 tl nin 100 lirası klübe girse 30 bin forma 3 milyon tl yapar
Geçen sezon %70 oranında kulübe gidiyordu bir formaya verdiğimiz ücret.
Bu sene net rakamı bilmiyorum ama %50 civarı ama şu da var Macron’dan sponsorluk ödemeside geldi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum