Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankara Tsclub'a 2 defa gittim, 2'sinde de siyah forma kalmamıştı. İnternetten alacağım bu gidişle.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eeeyyyyy Macron,sen geldin bahar geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• EEF5D3F7-114C-41EF-9284-86F4DF50D60B.jpg

Ünal Hoca’nın tişörtü.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bu formayi satisa sunmalilar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• forma çok güzel ancak o sponsor isminin beyaz olması çok ilginç olmuş.Bordo yazı renginin çok yakışacağı kanaatindeyim.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Nike’dan sonra adidas da İran’ı terk etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın nükleer anlaşmadan çekilme kararı almasının ardından İran’a yaptırımları tekrar gündeme geldi. ABD’li spor giyim markası Nike’ın İran Milli Takımı’nda forma giyen futbolculara krampon tedariğinden vazgeçmesinden sonra Alman markası adidas da İran pazarından çekileceğini duyurdu.

Global arenada faaliyet gösteren Alman markası adidas’ın, ABD’nin yaptırım kararlarını beklemeksizin mallarını İran pazarından çekmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada markanın “Impossible is Nothing”, “Hiçbir Şey İmkansız Değildir” sloganının ironik olduğuna vurgu yapıldı.
              Nike’ın, yaptırımların gündeme gelmesi sonrası İran’lı futbolculara tedarik ettiği ürünleri geri çekmesiyle İran Milli Takımı’nın formaları Alman üretici adidas tarafından sağlanıyordu. Tehran Times’ta yer alan habere göre adidas, Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası’nın ardından İran Milli Takımı’yla ortaklığına son verdi. Tehran Times manşetini ise şu cümle ile attı; “adidas, Nike’ın ayak izlerini takip etmeye karar verdi”
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                forma çok güzel ancak o sponsor isminin beyaz olması çok ilginç olmuş.Bordo yazı renginin çok yakışacağı kanaatindeyim.
                bence formanin asaleti bozulurdu

göze carpmayan sponsor ve sirt yazilari formayi daha klas yapti bence

hani derler ya giyin dügüne git, tam öylesine oldu

yakiyor

Ünal Karaman

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence formanin asaleti bozulurdu

göze carpmayan sponsor ve sirt yazilari formayi daha klas yapti bence

hani derler ya giyin dügüne git, tam öylesine oldu

yakiyor
                      ben yine aynı görüşteyim
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben yine aynı görüşteyim
                        güzel olanda bu

Ünal Karaman

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Yeni Forma Teknik Sponsorumuz 'Macron' ve Ürünleri

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalan.Bjk bu rakamı satsa katalog kitlemezlerdi.

Doğru olan:
                            1.Açık farkla gs
                            2.fb
                            3.bjk
                            4.Trabzonspor ama bjk ile aramızda ufak rakamlar söz konusu.

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 19:25.
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalan.Bjk bu rakamı satsa katalog kitlemezlerdi.

Doğru olan:
                              1.Açık farkla gs
                              2.fb
                              3.bjk
                              4.Trabzonspor ama bjk ile aramızda ufak rakamlar söz konusu.

Bizim rakam da bana abartılı geldi.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arkadaşa şort bulamamış mıyız?
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X