Ankara Tsclub'a 2 defa gittim, 2'sinde de siyah forma kalmamıştı. İnternetten alacağım bu gidişle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
forma çok güzel ancak o sponsor isminin beyaz olması çok ilginç olmuş.Bordo yazı renginin çok yakışacağı kanaatindeyim.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Nike’dan sonra adidas da İran’ı terk etti
ABD Başkanı Donald Trump’ın nükleer anlaşmadan çekilme kararı almasının ardından İran’a yaptırımları tekrar gündeme geldi. ABD’li spor giyim markası Nike’ın İran Milli Takımı’nda forma giyen futbolculara krampon tedariğinden vazgeçmesinden sonra Alman markası adidas da İran pazarından çekileceğini duyurdu.
Global arenada faaliyet gösteren Alman markası adidas’ın, ABD’nin yaptırım kararlarını beklemeksizin mallarını İran pazarından çekmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada markanın “Impossible is Nothing”, “Hiçbir Şey İmkansız Değildir” sloganının ironik olduğuna vurgu yapıldı.
Nike’ın, yaptırımların gündeme gelmesi sonrası İran’lı futbolculara tedarik ettiği ürünleri geri çekmesiyle İran Milli Takımı’nın formaları Alman üretici adidas tarafından sağlanıyordu. Tehran Times’ta yer alan habere göre adidas, Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası’nın ardından İran Milli Takımı’yla ortaklığına son verdi. Tehran Times manşetini ise şu cümle ile attı; “adidas, Nike’ın ayak izlerini takip etmeye karar verdi”
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma çok güzel ancak o sponsor isminin beyaz olması çok ilginç olmuş.Bordo yazı renginin çok yakışacağı kanaatindeyim.
göze carpmayan sponsor ve sirt yazilari formayi daha klas yapti bence
hani derler ya giyin dügüne git, tam öylesine oldu
yakiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence formanin asaleti bozulurdu
göze carpmayan sponsor ve sirt yazilari formayi daha klas yapti bence
hani derler ya giyin dügüne git, tam öylesine oldu
yakiyorÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yine aynı görüşteyim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz 'Macron' ve Ürünleri
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Doğru olan:
1.Açık farkla gs
2.fb
3.bjk
4.Trabzonspor ama bjk ile aramızda ufak rakamlar söz konusu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 19:25.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan.Bjk bu rakamı satsa katalog kitlemezlerdi.
Doğru olan:
1.Açık farkla gs
2.fb
3.bjk
4.Trabzonspor ama bjk ile aramızda ufak rakamlar söz konusu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum