Hala armayı ortalayamadılar yazıklar olsun, kasıtlı yapıyorlar sanırım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene şöyle bir forma giysek tatmin olur musunuz ? Bu arada logo silemedim
Bence guzel...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Beyaz forma yok edilmeli ve bu kulübün kapısından bidaha girmemeli. Bildiğim kadarıyla beyaz forma zorunlu değil fbnin beyaz forması yok bu sezon. Ha illa açık renk forma olacaksa mis gibi açık mavimiz var. 3. renk olarak siyah olabilir.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma yok edilmeli ve bu kulübün kapısından bidaha girmemeli. Bildiğim kadarıyla beyaz forma zorunlu değil fbnin beyaz forması yok bu sezon. Ha illa açık renk forma olacaksa mis gibi açık mavimiz var. 3. renk olarak siyah olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Seneye giyeriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum