Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Belki burada nike i en cok seven destekleyenlerden birisyim ama artik nike aci veriyor ofsporun formasindaki simetrik guzel goruntu yok bizim formada malesef ben de artik yeni bi sayfa acmanin gerek oldugunu dusunuyorum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çoğunluk çubukluyu beğendi gibi aklımda kalmış genel kanı ney bilmiyorum ama benim en ayar olduğum şey uygulanmış,
          yakanın etrafındaki çubuklarda da simetri yok,
          daha önce de böyle bir formamız vardı o da hiç hoş değildi.
          Hadi arma belki düzeltilir ama benim dediğim şey çok şekilsiz duruyor (bana göre)
          Arma tarafındaki mavinin en ucu sivri,öbür taraf farklı,ben mi garibim,sistem mi böyle bilmiyorum da o orantısızlık bana pazarda satılan formaları andırıyor.

Parçalı forma efsane,
          senin şu altta paylaştığın kalın çubuklu ve bu seneki parçalı bana göre yakın tarihin en güzel formaları.
          kesinlikle katılıyorum.. geriye gittiğimiz aşikar sanırım saha içi başarı gelmedikçe bu gibi formaları yanlış uygulamaları çok göreceğiz. yanyana koydum zaten formaları 2011de alınan forayla arasında kalite farkı dahi var.kalın çubuklu formadaki detaylı bakınca kumaşı bile desenli.yeni formamız 3.sınıf katalog forması olduğu için yapıcak bişey yok.50.yıl diye kulübe destek olalım alalım diyoruz inşanın şevkini kaçırıyolar..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesinlikle katılıyorum.. geriye gittiğimiz aşikar sanırım saha içi başarı gelmedikçe bu gibi formaları yanlış uygulamaları çok göreceğiz. yanyana koydum zaten formaları 2011de alınan forayla arasında kalite farkı dahi var.kalın çubuklu formadaki detaylı bakınca kumaşı bile desenli.yeni formamız 3.sınıf katalog forması olduğu için yapıcak bişey yok.50.yıl diye kulübe destek olalım alalım diyoruz inşanın şevkini kaçırıyolar..
            Formalarımız dün neyse bugünde aynı katalogdan.Sadece 14-15 sezonu katalog giymedik.Yani söylediğin energy forma kataloğun rengi bile değişmemiş hali.O formanın tonlarına dikkat et diğerleri ile farklı.2008-09 sezonundan beri katalog giyiyoruz.Geçen Taka gazetesinde gördüm bir Trabzon amatör takımı bizim formadan giyiyordu.Tamam katalog yaptın ama NİYE ELİT KATEGORİSİNDE OLAN TAKIMLARLA AYNI FİYATA SATIYORSUN?Ben şu şartlarda suçu Nike'a atmıyorum.Tamamen yönetimsel.Hiçbir Ts Clubda yeni sezon formaları kalmadı bu sene kesinlikle 100.000 i geçeriz.Seneye de yine katalog giyeriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Antreman ürünlerimiz bile senelerdir bordo-mavi değil.Lacivert,kırmızı,pembe bile oldu.10 senedir Bordo-Mavi yok.200 tl ye t-shirt alıyorsun Lacivert birde amblemi yamuk.Geçen Zenit antreman tişörtünü gördüm kıskandım.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Belki burada nike i en cok seven destekleyenlerden birisyim ama artik nike aci veriyor ofsporun formasindaki simetrik guzel goruntu yok bizim formada malesef ben de artik yeni bi sayfa acmanin gerek oldugunu dusunuyorum

Benim anlatmak istediğim görsel olarak anlatılmış
                çubukların yakanın etrafından dağılımına ve genel dağılımına bak bir de bizimkine bak

Aynı forma değil 40 çeşit çubuklu var falan demeyin,
                biliyorum,
                benim anlatmak istediğim çubukların yerleştirilmesi.
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 25.08.2017, 08:18.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forma tanıdık geldi mi

Bu karedeki her şey tanıdık!

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belki burada nike i en cok seven destekleyenlerden birisyim ama artik nike aci veriyor ofsporun formasindaki simetrik guzel goruntu yok bizim formada malesef ben de artik yeni bi sayfa acmanin gerek oldugunu dusunuyorum

Bence Ofstore ile anlaşsak fena olmaz
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 2. ligde oynayan Tokatspor'un formaları bizden güzel diyenler?

'

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2. ligde oynayan Tokatspor'un formaları bizden güzel diyenler?

'
                        Çubuklu ve üçüncü sıradaki güzel ama diğerleri Pes 6 da yaptığımız formalar gibi.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklu ve üçüncü sıradaki güzel ama diğerleri Pes 6 da yaptığımız formalar gibi.

Pes 6 formaları > Nike.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Arkadaşlar acaba Trabzonspor un 14-15 cubuklu formasi ni nerde bulabilirim almak istiyorumda yardimci olur musunuz?

Yorum

• Nike'den kurtulana kadar mücadelem sürecek NB crew kuruyorum artık

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Forma arkasındaki numara ve yazı şekli rengi daha güzel olabilir 2010-2011 senesindeki renklendirme gibi iyi bişey düşünülürse formalar daha güzel gözükebilir...saygılarımla.
                                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X