Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğunluk çubukluyu beğendi gibi aklımda kalmış genel kanı ney bilmiyorum ama benim en ayar olduğum şey uygulanmış,
yakanın etrafındaki çubuklarda da simetri yok,
daha önce de böyle bir formamız vardı o da hiç hoş değildi.
Hadi arma belki düzeltilir ama benim dediğim şey çok şekilsiz duruyor (bana göre)
Arma tarafındaki mavinin en ucu sivri,öbür taraf farklı,ben mi garibim,sistem mi böyle bilmiyorum da o orantısızlık bana pazarda satılan formaları andırıyor.
Parçalı forma efsane,
senin şu altta paylaştığın kalın çubuklu ve bu seneki parçalı bana göre yakın tarihin en güzel formaları.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle katılıyorum.. geriye gittiğimiz aşikar sanırım saha içi başarı gelmedikçe bu gibi formaları yanlış uygulamaları çok göreceğiz. yanyana koydum zaten formaları 2011de alınan forayla arasında kalite farkı dahi var.kalın çubuklu formadaki detaylı bakınca kumaşı bile desenli.yeni formamız 3.sınıf katalog forması olduğu için yapıcak bişey yok.50.yıl diye kulübe destek olalım alalım diyoruz inşanın şevkini kaçırıyolar..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki burada nike i en cok seven destekleyenlerden birisyim ama artik nike aci veriyor ofsporun formasindaki simetrik guzel goruntu yok bizim formada malesef ben de artik yeni bi sayfa acmanin gerek oldugunu dusunuyorum
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çubukların yakanın etrafından dağılımına ve genel dağılımına bak bir de bizimkine bak
Aynı forma değil 40 çeşit çubuklu var falan demeyin,
biliyorum,
benim anlatmak istediğim çubukların yerleştirilmesi.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 25.08.2017, 08:18.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma tanıdık geldi mi
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki burada nike i en cok seven destekleyenlerden birisyim ama artik nike aci veriyor ofsporun formasindaki simetrik guzel goruntu yok bizim formada malesef ben de artik yeni bi sayfa acmanin gerek oldugunu dusunuyorum
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. ligde oynayan Tokatspor'un formaları bizden güzel diyenler?
'
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu ve üçüncü sıradaki güzel ama diğerleri Pes 6 da yaptığımız formalar gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Nike'den kurtulana kadar mücadelem sürecek NB crew kuruyorum artık
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum