Macron candır,kötü bir malzeme çıkmaz diye umuyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İşte bu güzel bir haber yapacakları formalardan tutalımda yapacakları koleksiyonlarıda göz önüne alınca müthiş ürünler sonuçta italyan adamlar..Ayrıca hala nike dan vazgeçemeyenler arkadaşlarımızda üzülmesin seneye alabilirler bu sezonun ve geçtiğimiz sezonun formalarını hala duruyor satılamadığından.
Yorum
-
Macron'un olası seçimi, dört büyükten biri olmaktan ziyade sıradan bir Anadolu takımı olmaya doğru ilerleyen ve öyle dahi sayılabilecek Trabzonspor için bu gidişatla uyumlu bir seçim gibi görünüyor.
Ben Adidas'ı tercih ederdim. (Adidas'ı ben tercih ederdim, onlar bize sponsor olur muydu bilemem).
Yorum
-
Bu sezon Premier Lig'de Stoke City Macron giydi.
Edit: 2000. mesajımEn son UğurB tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 20:59.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron'un olası seçimi, dört büyükten biri olmaktan ziyade sıradan bir Anadolu takımı olmaya doğru ilerleyen ve öyle dahi sayılabilecek Trabzonspor için bu gidişatla uyumlu bir seçim gibi görünüyor.
Ben Adidas'ı tercih ederdim. (Adidas'ı ben tercih ederdim, onlar bize sponsor olur muydu bilemem).
Kappa - Nike bizimle Türkiye futbol piyasasına girdiler...
Şimdi sıra Macron'da...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Macron'a gecis ile berbat formalara hazir olabiliriz.
Italyanin Lescon'u
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden yaptığım bi Macron forma tasarımı.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Macron'la ilgili merak ettiğim 2 konu var ,
1.si Nike ile kıyaslandığında kumaş kalitesi nasıldır ?
2.si de fiyatları aşağı çekip satışların artmasına katkı sağlar mı Macron'a geçebilme durumumuz ?
Ne düşünüyorsunuz ?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron'la ilgili merak ettiğim 2 konu var ,
2.si de fiyatları aşağı çekip satışların artmasına katkı sağlar mı Macron'a geçebilme durumumuz ?
Ne düşünüyorsunuz ?
nike bu piyasada en ucuz üretim agina sahip, cin üreticiler bile fiyatin altina inemiyor
kumas takimin yapmak istedigi kara bakar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron'la ilgili merak ettiğim 2 konu var ,
Ne düşünüyorsunuz ?
nike elit dışı özel forma çıkartmıyor macron genelde her takıma ayrı çalışıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum