Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaları güzel veya kötü demiyorum ama osmanlısporun osmanlı motifleriyle kendilerine özgü nike formasını gördünüz mü?

Yorum

• Osmanlıspor örnek olamaz bizim için. Tıpkı bizim beyaz formada yaptığımız gibi hazır formalara o çirkin motifleri bastılar.

Yorum

• Özette denk geldim Akhisar'ın bugünkü formasına iyi bakın arkadaşlar. Trabzonspor 50. yılında Eskişehir Akhisar muamelesi görüyor. Diyecek söz yok ama büyük ihtimal sebebi 100 bin satmayışımızdır.

Yorum

• En iyi forma parçalı.. Çubuklu aşırı vasat geçen sezonkilerle devam etsek daha iyiydi.. Hele logo uygulamaları skandal ötesi kesinlikle internetten sipariş etmeyin çubukluyu..

Yorum

• Parçalı her türlü en iyi formamız iç sahada da parçalı giyilmeli.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İç sahada parçalı beyaz şortla giyilmeli.
              Çubuklu formamızı hiç beğenmedim beyaz şort veya mavi şortla güzel gözükebilir belki.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formaları güzel veya kötü demiyorum ama osmanlısporun osmanlı motifleriyle kendilerine özgü nike formasını gördünüz mü?
                Rezalet formalar her formaya ayni aptal deseni uygulamislar.

Yorum

• Parçalı forma güzel. Forma seti genel olarak güzel de sıradan. Detay çalışması yapacak veya yaptıracak kapasitesi olan adam yok kulüpte. Ts club malum zaten taraftar mağazamızı görünce formalara laf edesim kaçıyor.

Yorum

• Konç (çorap) sponsorumuz da İstinye Üniversitesi.

Madem isteyince her yere her şeyi yazdırabiliyorduk, formanın uygun bir yerinde bir "50. yıl" vs çok mu zordu.

En son merdeme tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 13:10.

Yorum

• Forma tanıdık geldi mi

7

Yorum

• ne zaman Kappa giyeceğiz biz?
                        Nike'ın şu aptal formalarından kurtulmamız lazım.
                        Dar kesim Kappa formaların üstüne tanımam.
                        Hem onlar Nike gibi şımarıklık yapmaz bize ne istersek ona göre forma yaparlar..

*** 2010-2011 Gerçek Şampiyonu Trabzonspor'dur! ***

Yorum

• İlk olarak alperdemirel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne zaman Kappa giyeceğiz biz?
                          Hem onlar Nike gibi şımarıklık yapmaz bize ne istersek ona göre forma yaparlar..
                          Olur mu canım, en az 100.000 satman lazım istek yapabilmek için [emoji3][emoji3][emoji3]

goethegor
                          Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                          Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Formaların kesimi bol. Ayrıca futbolcular terleyince sanki kovayla üzerlerine su dökülmüş gibi iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Rezalet bir görüntü bu. Güya formalar sporcu sağlığı bilmem ne diye yapılıyor. O sırılsıklam formanın içinde rahat edecek adam varsa bana ulaşsın. Ligdeki başka bir takımda bu kadar sırılsıklam olan bir forma daha görmedim.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak alperdemirel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne zaman Kappa giyeceğiz biz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Vizyoner yönetimden vizyoner formalar. Elestirileri anlamiyorum. Akhisar ve Eskisehir ile ayni formayi giymek serefdir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X