Formaları güzel veya kötü demiyorum ama osmanlısporun osmanlı motifleriyle kendilerine özgü nike formasını gördünüz mü?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Parçalı her türlü en iyi formamız iç sahada da parçalı giyilmeli.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları güzel veya kötü demiyorum ama osmanlısporun osmanlı motifleriyle kendilerine özgü nike formasını gördünüz mü?her formaya ayni aptal deseni uygulamislar.
Yorum
-
İlk olarak alperdemirel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman Kappa giyeceğiz biz?
Nike'ın şu aptal formalarından kurtulmamız lazım.
Dar kesim Kappa formaların üstüne tanımam.
Hem onlar Nike gibi şımarıklık yapmaz bize ne istersek ona göre forma yaparlar..
goethegorKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
Formaların kesimi bol. Ayrıca futbolcular terleyince sanki kovayla üzerlerine su dökülmüş gibi iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Rezalet bir görüntü bu. Güya formalar sporcu sağlığı bilmem ne diye yapılıyor. O sırılsıklam formanın içinde rahat edecek adam varsa bana ulaşsın. Ligdeki başka bir takımda bu kadar sırılsıklam olan bir forma daha görmedim.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak alperdemirel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman Kappa giyeceğiz biz?
Nike'ın şu aptal formalarından kurtulmamız lazım.
Dar kesim Kappa formaların üstüne tanımam.
Hem onlar Nike gibi şımarıklık yapmaz bize ne istersek ona göre forma yaparlar..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum