Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hah şöyle 50. yıla yakışır katalogtan mis ohh
    Ama nike aynı iphonoooooooeeeee

Yorum

• Çubuklu da beklediğim gibi bordo ağırlıklı olan oldu. Eğer mavisi olsaydı altına beyaz şort çok güzel giderdi, bunun altına yalnızca bordonun güzel gideceğini düşünüyorum.

Yorum

• Forma mavi ağırlıklı olsa daha iyi olurmuş bence.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• çubukluya yorum yapmak için kumaşa dokunmam lazım

Yorum

• arkası da komple borda sanırım .
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Formayı bir de futbolcuların üzerinde görmek lazım. O zaman daha iyi bir değerlendirme yapılabilir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Formayı bir de canlı görmek lazım.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• bu yıl formalar güzel benim çubuklu forma çok hoşuma gitti beyazda biraz daha ayrıntı hoş olabilirmiş ama olsun
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Çubuklu da parçalı da bordo ağırlıklı.
                    Gerçekten niye böyle yapıldı anlam veremiyorum.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Formalar set olarak düşünüldüğünde kötü.İki tane bordo forma,onlarla alakasız bir kalıp olan beyaz forma.Tabi çubuklunun arkasının mavi olma olasılığı var ama ben Süper Lig ve 1.Lig'de 10 takımın giydiği kalıplara hoşlantı duyamıyorum.Koskoca Trabzonspor 4 senelik Başakşehirle,Akhisarla aynı formaları giyiyor.Bunda yönetimin olduğu kadar bizim de payımız var.Öncelikle Nike'dan güzel forma istiyorsak 100.000 rakamını aşmalıyız.Yönetimin suçu 160 tl ye forma satmak.Mademki biz istanbul takımlarının çeyreği kadar bile forma satamıyoruz,o zaman bu fiyatlar 50 tl aşağı çekilmeli.Bu sene 100.000 satamadınmı,bu sefer Puma,Under Armour,Umbro,New Balance.Bunlardan birini düşünmek zorundasın.Antreman ürünlerimiz bile senelerdir bordo-mavi değil.Ya lacivert ya da kırmızı.Sanırım sadece bir sene bordo-maviydi onuda sağolsun Hacıosmanoğlu'na denk geldi sonra yapmadılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• çubuklunun arkası mavi ağırlıklı yanılmıyorsam
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Kötü ben beğenmedim, Akhisar Eskişehir Sakaryaspor'un kullandığı en düz çubuklu işte. Çubukluyu bekliyordum forma almak için güzel olursa diye ama parçalı almak şart oldu.
                            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Nike ile bu iş olmayacak.Katalog formalarını kitliyorlar her sezon.NB,Macron,Under Armour,Umbro gibi markalarla çalışıp kendi dizaynlarımızı çıkartsak ne olur ? Bu forma 160 Tl eder mi Allah aşkına ?

Yorum

• Antalya Eskişehir çubuklusu ben şahsen Villa modelini beğendim İstanbula gidince ilk işim onu almak olacak ana formamız da Villa modeli olmalı bence.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X