Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boluspor-Macron

Formayı pek beğenmedim ama Boluspor'a özel forma yapmamaları doğal, bizim hemen işe koyulmamız lazım.

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Hasan Tüncel‏@hasantuncel61

Satılan forma sayısı 25 bin..
        Geçen yıl 50 bindi..
        Çubuklu bitmek üzere..
        80 bin sipariş edilecek..
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor gizli bir marka oluşturmaya çalışıyor bu marka forma t-shirt vb. şeyler üretecek ama kimliğini açık etmeyecek yani trabzonspor a bağlı olduğunu bu markanın ismi ne olmalı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hasan Tüncel‏@hasantuncel61

Satılan forma sayısı 25 bin..
            Geçen yıl 50 bindi..
            Çubuklu bitmek üzere..
            80 bin sipariş edilecek..
            Dün de Şükrü Kuleyin 25 bin rakamını telafuz etmişti. Demek ki doğruymuş.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Çare NB ya da UA direnişim sürecek Nike denen ucubeden kurtulana dek devam
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çare NB ya da UA direnişim sürecek Nike denen ucubeden kurtulana dek devam
                NB ın olmasını isterim, hiç değilse kaliteli bir şey giyeriz. Liverpool'un kırmızı formasına aşık oldum.

goethegor
                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Bizim formaları kulüp seçiyor ve bu yüzden Nike'ın suçu yok diyemeyiz. Nike işbirliği içinde olduğu kulüpleri çok iyi tanımayabilir. Fakat 9 yıldır aralıksız tedarikçisi olduğu kulübü bir zahmet merak edip araştırsın. 50. yıla özel kendisi bir güzellik yapsın ve taraftarı memnun edecek sonuçlar üretsin. Düz beyaz tişörtü forma diye göndermekten azıcık utansın. Ne olursa olsun kulüp kadar Nike da suçludur.

Nike pazardaki en yenilikçi marka. İmajı da sağlam. Fakat biz bu özelliklerinden maalesef istifade edemiyoruz. 9 senede 2 ya da 3 yıl iyi formalar giydik. Artık NB'ye ben de sıcak bakıyorum. Hatta Türkiye'de işbirliğine gireceği ilk takım olsak keşke.

Yorum

• Macron Türkiye'ye giriş yaptı. Bence bizim gibi bir takıma sponsor olarak Türkiye'de daha da büyük bir pazar payına sahip olabilir. Şu anda en makul seçenek Macron gibi görünüyor.

Yorum

• Formadaki suçlu nike ile beraber yarı yarıya Trabzonspor dur.

Şu armayı orjinal yerine yapıştırabilsek bir de beyaz dikiş yapılabilse eminim ki bu kadar çatlak ses çıkmayacaktı.

Ayrıca merak ediyorum bu arma reklam yapıştırma işin hep kulüpler mi yapıyor? Nike, adidas kendisi yapıp göndermiyor mu? Bu gs de, fb de de böyle mi bilmediğimden soruyorum?

Yorum

• 50.yılımızda daha güzel ve özel formalar görmek isterdim
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Bizim renklerimiz güzel, kabul. Bununla birlikte formamızda güzel bir kalıp ve küçük şık dokunuşlar da olsun istiyoruz. Nike "katalog" diyor başka bir şey demiyor. Beyaz tişört formasındaki nike logosunu bile bordo yapamıyor. Siyah logo ile giyiyoruz.

New Balance'tan birkaç örnek ekleyelim. Bunlarda o istediğimiz kol, yaka, etek detayları vs var. Formalarda kendinden desenler var.

Mesela bu. Yaka ve kol çizgileri mavi olsun. Mavi şortla formayı gözünüzde canlandırın, aklınıza Colman gelecek.

____________________________________________________________________________________

Mesela bunda da bordonun 2 tonu olsa, korkutucu olmaz mı rakipler için? Kollar ve yaka detayları mavi/beyaz. Konçlarda bile detaylar var.

______________________________________________________________________________________

Şu çubuklular mesela?

_________________________________________________________________________

Evet renklerimiz güzel. Peki o zaman biz neden o kadar güzel değiliz?

Yorum

• SFSFSDFG.jpg
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• 1967-68_1171533592.jpg
                              trabzonsporparley.jpg
                              Forma üreticimiz Umbro olsaydı 1967 deki ilk formamızı giyebilirdik.
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Acilen new balance'a gecilmeli...
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X