Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepsini yıllardır diyorum zaten.
    Hayır anlamadığım, forma tedarikcimiz nike diye iyi olan diğer markaları/formaları paylaşmayalım mı?
    Nike bizi iplemiyor ve bu 2 sezondur böyle. Sebebi salt nike'tan mıdır, yoksa bizim yöneticilerinde bunda parmağı var mıdır bunu bilemem. Bildiğim ve açık olan dümdüz ve leş formaların bize itelenmesi, özellikle son iki sezondur.
    Şimdi bunları söyledim diye diğer güzel formaları attım diye elma ile armutu mu kıyaslamış oluyorum. Hayır, İyiyi güzeli buraya atıyorum ve neden biz de böyle formalar giymeyelim ki diyorum. Bırakın artık bize değer vermeyen, değer katmayan şu tedarikçiyi diyorum. Nokta.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepsini yıllardır diyorum zaten.
      Hayır anlamadığım, forma tedarikcimiz nike diye iyi olan diğer markaları/formaları paylaşmayalım mı?
      Nike bizi iplemiyor ve bu 2 sezondur böyle. Sebebi salt nike'tan mıdır, yoksa bizim yöneticilerinde bunda parmağı var mıdır bunu bilemem. Bildiğim ve açık olan dümdüz ve leş formaların bize itelenmesi, özellikle son iki sezondur.
      Şimdi bunları söyledim diye diğer güzel formaları attım diye elma ile armutu mu kıyaslamış oluyorum. Hayır, İyiyi güzeli buraya atıyorum ve neden biz de böyle formalar giymeyelim ki diyorum. Bırakın artık bize değer vermeyen, değer katmayan şu tedarikçiyi diyorum. Nokta.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bunların benim ilk söylediğim ile alakası yok ben de bunu söylüyorum...

Yorum

• Renktas bunun suclusu o gün bugün yonetimdir, formalari yönetim seciyor. Nike iyi marka ürünleri de on basar diger markalara AMA yönetim olarak
        adam gibi sececeksin formani, antreman ürününü. Basaksehir Polo ve Ceketlerini gördüm ilk Club Brügge macinda, adamlar secmis. Gel gelelim
        niye tedarikci ve sponsor degil, bu da yönetimin isi. Adamlarla oturursun masaya, elinde tabi koz olacak (mesela Macron sana sponsor olacak)
        dersin ya aynisini ver yada buraya kadarmis. Görünüm olarak Nike dan sonra Macron tercih ederim ama kalitesini bilemem.

Yorum

• 50. yılımızda simetri yoksunu katalog çubuklusunu bize layık görenlere teşekkürler. 3 formada çıktığına göre geçen sene formalar tanıtılırken bugünler hakkında verilen sözü hatırlatalım. https://youtu.be/TVF8l57f_wQ?t=19m22s

"...Biz yönetime geldiğimizde henüz formalar verilmediği için gecikme söz konusuydu... Bir başka müjde. Bir sonraki sezona ise tamamen Trabzonspor'a özgü, çok daha farklı, olağanüstü formalarla bir sonraki sezonda bir arada olacağız..."

Her sene bu yalanlara alışmıştık ama 100 yılda 3 kere gelecek özel senelerin ilkinde şu forma setinden daha fazlası hak edilmişti. Normal yılda bile uyumsuz ve sıradan olabilecek formaları hiç bir detay olmadan 50. yılımızda giyeceğiz.

Hemen hemen tüm formalar sitelerde yayınlanıyor. Taraftarı, elle tutulur ciddi başarısı olmayan bazı takımların giydiği formaları görüyoruz. Trabzonspor 50. yılında bile kataloğa mahkum edilecek kadar küçülmüşse o zaman diyin de Eskişehirspor taraftarıyla aynı beklenti seviyesine düşürelim. Eskişehirspor 2. ligde. Ekonomileri berbat. Transfer yasakları var. 4 sezondur Nike'a olan borçları yüzünden Nike geçen sene tedarik yapmamış ve geçen sene Adidas giydiler. Bu sene Adidas'ı bırakıp tekrar Nike'a geçtiler. Bu takımın çubuklu formasıyla bizim 50. yılımızda giyeceğimiz çubuklu forma aynı. 9 senedir aralıksız Nike giyiyoruz. 9 senedir aralıksız Puma giyipte bu sene Nike'a geçseydik ilk yılımızda yine bu formaları seçebilirdik. Geldiğimiz nokta bu mudur?

Geçen sene imkanlar kısıtlıydı kabul ediyoruz ama bu sene şu beyaz formanın bahanesi ne mesela? Tasarımı ayrı, logosu ayrı, kalıbı ayrı.. Mesela kalıbı parçalının kalıptan olsa, nike swoosh bordo olsa, logo kaliteli olsa, QNB reklamı tek renk olsa sonra tasarımı ve 50. yıl detaylarını konuşmaya sıra gelir. Ama forma baştan fail. Parçalı 50. yıldan bağımsız kalıbı sebebiyle çok iyi zaten. Ama belkide takımın en az giyeceği forma olacak. Çubuklu da o kalıptakilerin en sıradanı, bu yüzden katalog zaten. Ne beyaz, ne 50. yılı simgeleyebilecek silver veya altın detay var. Yakası basit. Yine renklerimiz formayı kurtaracak.

Macaristan liginden Ferencvaros şunu giyiyorsa demekki forma işlerinde daha farklı şeyler dönüyor. Arka planını bilmiyorum ama süreçten edindiğim izlenime göre nasıl beyaz formayı -denildiğine göre- minimum masrafla çıkarmak için eski kalıptan siyah swooshlu yapmışlarsa gerekli masraflarla 50. yılımızda özel forma da çıkabileceğini, üstüne aşağıdaki gibi tanıtım yapılabileceğini düşünüyorum. Ferencvaros sadece bir örnek. Böyle adı duyulmamış ama formayı bırakıp aşağıdaki gibi tanıtım yapılmış kaç tane takıma rastladım. Bunların forma satışı vsden kaynaklandığını hiç zannetmiyorum.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Haklı bir serzeniş. Maliyet etkeninin belirleyici unsur olduğu kanaatindeyim.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Ben Adidas'ın kullandığı köşeli kalıpları seven biriyim. Tasarım olarak Nike'ın genel başarısının gerisindeler ancak iyi isler de çıkarıyorlar. Ama Nike gibi Bu sektörün öncü firmasından neredeyse her sene böyle seçimler yapmak gerçekten üzücü. Ben son zamanlarda Macron formaları takip ediyorum buraya atılan fotoğraflara da bakıyorum çok xiddi bir ilerleme var firmada beğenmediğim forması yok gibi bir şey. Omuz detay logoları hariç Eğer Nike'a yakın karlı bir anlaşma olursa Macron Türkiye pazarına ciddi bir giriş yapacaksa kesinlikle vakit kaybetmeden anlaşalım. Ama gördüğümüz kalitede formalar olmak koşuluyla
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                50. yılımızda simetri yoksunu katalog çubuklusunu bize layık görenlere teşekkürler. 3 formada çıktığına göre geçen sene formalar tanıtılırken bugünler hakkında verilen sözü hatırlatalım. https://youtu.be/TVF8l57f_wQ?t=19m22s

"...Biz yönetime geldiğimizde henüz formalar verilmediği için gecikme söz konusuydu... Bir başka müjde. Bir sonraki sezona ise tamamen Trabzonspor'a özgü, çok daha farklı, olağanüstü formalarla bir sonraki sezonda bir arada olacağız..."

Her sene bu yalanlara alışmıştık ama 100 yılda 3 kere gelecek özel senelerin ilkinde şu forma setinden daha fazlası hak edilmişti. Normal yılda bile uyumsuz ve sıradan olabilecek formaları hiç bir detay olmadan 50. yılımızda giyeceğiz.

Hemen hemen tüm formalar sitelerde yayınlanıyor. Taraftarı, elle tutulur ciddi başarısı olmayan bazı takımların giydiği formaları görüyoruz. Trabzonspor 50. yılında bile kataloğa mahkum edilecek kadar küçülmüşse o zaman diyin de Eskişehirspor taraftarıyla aynı beklenti seviyesine düşürelim. Eskişehirspor 2. ligde. Ekonomileri berbat. Transfer yasakları var. 4 sezondur Nike'a olan borçları yüzünden Nike geçen sene tedarik yapmamış ve geçen sene Adidas giydiler. Bu sene Adidas'ı bırakıp tekrar Nike'a geçtiler. Bu takımın çubuklu formasıyla bizim 50. yılımızda giyeceğimiz çubuklu forma aynı. 9 senedir aralıksız Nike giyiyoruz. 9 senedir aralıksız Puma giyipte bu sene Nike'a geçseydik ilk yılımızda yine bu formaları seçebilirdik. Geldiğimiz nokta bu mudur?

Geçen sene imkanlar kısıtlıydı kabul ediyoruz ama bu sene şu beyaz formanın bahanesi ne mesela? Tasarımı ayrı, logosu ayrı, kalıbı ayrı.. Mesela kalıbı parçalının kalıptan olsa, nike swoosh bordo olsa, logo kaliteli olsa, QNB reklamı tek renk olsa sonra tasarımı ve 50. yıl detaylarını konuşmaya sıra gelir. Ama forma baştan fail. Parçalı 50. yıldan bağımsız kalıbı sebebiyle çok iyi zaten. Ama belkide takımın en az giyeceği forma olacak. Çubuklu da o kalıptakilerin en sıradanı, bu yüzden katalog zaten. Ne beyaz, ne 50. yılı simgeleyebilecek silver veya altın detay var. Yakası basit. Yine renklerimiz formayı kurtaracak.

Macaristan liginden Ferencvaros şunu giyiyorsa demekki forma işlerinde daha farklı şeyler dönüyor. Arka planını bilmiyorum ama süreçten edindiğim izlenime göre nasıl beyaz formayı -denildiğine göre- minimum masrafla çıkarmak için eski kalıptan siyah swooshlu yapmışlarsa gerekli masraflarla 50. yılımızda özel forma da çıkabileceğini, üstüne aşağıdaki gibi tanıtım yapılabileceğini düşünüyorum. Ferencvaros sadece bir örnek. Böyle adı duyulmamış ama formayı bırakıp aşağıdaki gibi tanıtım yapılmış kaç tane takıma rastladım. Bunların forma satışı vsden kaynaklandığını hiç zannetmiyorum.

Eyvallah, her cümlesine katılıyorum. Biz -anlatmakta zorlanıyoruz ama- Nike'ın bildiğinden daha büyük kulübüz. Verdiği beyaz tişörtü formaya çevirmek için fason çalışmalar yapmaktansa en azından bir 50. yıl vurgusu beklemiştik. Nike'ın 50. yıldan filan haberi bile yoksa ve bu sıradanlık kulüpten kaynaklanıyorsa, durum sandığımızdan daha vahim demektir.

Yorum

• Güzel bir değerlendirme yazısı olmuş [MENTION=46876]Ganzilis[/MENTION]
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu formadan sonra naykı ciddiye almayı bıraktım
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• hala nike'a sallayanlar var.
                      ganzilis cok güzel yazmis. yönetim istese en kral formalari yapar nike bize. ama bizimkiler maliyetden kacmak icin 3. sinif formalari siparis ediyorlar.
                      bize özel ve katalog formasi olmiyan tek set 2014-2015 formalari simdiye kadar. ve istenince gayet güzel bir set hazirliyabiliyormus nike demekki. ne cabuk unuttuldu o senin formalari?
                      bu sene parcali haric yine hayal kirikligi. son senelerde begenmiyerek aliyorum formalari. ama bu sene parcali formadan garanti 2 tane alcam.

keske bize ve 50. yilimiza özel birseyler görebilseydik. zaten artik muharrem ustanin dediklerine inanmiyorum. nedense hep lafda kaliyor güzel vizyonlari
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Başakşehir de Nike giyiyor bizimle aynı formaları yarın öbür gün nike onlara özel forma çıkarırsa burda "sen ne kadar forma sattın da özel forma istiyosun" tayfayı göreceğim
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başakşehir de Nike giyiyor bizimle aynı formaları yarın öbür gün nike onlara özel forma çıkarırsa burda "sen ne kadar forma sattın da özel forma istiyosun" tayfayı göreceğim
                          forma basi 120- 130tl ödersen yapar
                          bu konu degilki

gs ünal aysal döneminde 100bin forma satmazken nike ile sponsorluk karsiligi her sezon 400bin forma siparisi verecegini garanti etti

simdi eski formalarini 20- 30 tlye satiyorlar, magazinleri formalarlan dolup tasmis
                          gs store bu kontrat yüzünden son 5 yild 2 milyon avro zarar etmis, ama bunun karsiligi kulüp yaklasik 30 milyon avro sponsorluk geliri elde etti ve elit forma giyiyorlar ve forma satislari (sadece en yeni model) 300bini gecti son 3 yilda

yani zamaninda ahmaklik denilen anlasma bugün dahice bir anlasmaya dönüstü

bizimde bu tür inisiyatif alan, uzun süreli düsünen yöneticilere ihtiyacimiz var
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim taraftara en iyi formayi getir yine mirin kirin eder......

Nike ile kontrat ne zaman bitiyor?? Bu sezon sondu diye biliyorum.

Yorum

• Hangi forma daha özel duruyor dersen parçalı bana göre.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim taraftara en iyi formayi getir yine mirin kirin eder......

Nike ile kontrat ne zaman bitiyor?? Bu sezon sondu diye biliyorum.
                                baglayici bir kontrat yok, sadece ufak tefek reklam anlasmalari
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X