İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ts_Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma için ince çubuklu, kolları bordo diyorlar.
Yorum
-
Ne çok yorum yapıyorsunuz yahu, en az 1milyon trabzon kütüklü insan/taraftar olduğunu varsayarak 100.000 forma satamıyoruz ama bir forma için 100.000 eleştiri yapmayı biliyoruz. Bir kere de ' kardeşim ne olursa olsun düz de olsa 3 formayı da alacağım ' deyin de görelim.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
kalıbı falan hoş forma ama yakanın farklı renkte olması lazımdı yaka bordo ise formanın merkezinden inen çubuğun da bordo olması lazımdı ama burada formanın merkezinden bordo ve mavi beraber indiği için bordo çubuk biraz sağda kalıyor doğal olarak yamuk bir görüntü çıkıyor ortaya polo yada ve yaka olsa olsa bu kadar sırıtmazdı belkide
ama bunlar da hep maliyet değil mi o zaman parçalı formayla çıtayı o kadar yukarı çakartmayacaktınEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 01:14....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDördüncü forma çıkabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSat senelik 100.000 forma, karşılığını bekle özel forma olarak... Şu rakamlarla neyin özelinden bahsediyorsunuz anlayamadım... Formada bana özel olsun diye beklemekten veya şu katalogdan olmazsa forma alırım mantığı yanlış bence... Bakarsın formaya, hoşuna gitti mi gitti, imkanın varsa alırsın, yoksa sonraki sene alırsın... Bu kadar karmaşıklaştırmanın bi anlamı yok
Keza Club Bruge, adını unuttuğum brezilya takımı
Bırakalım bu şu kadar forma satarsak şöyle olur safsatalarını. Nike'ın bizi yediği bir söylem bu. Alın şu formalara bakın. Hangi kulüb bizim ayarımızda bunların arasında ama bir de formalarına bakın.
Kısaca nike pişmanlıktır.
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmamız biraz şişik mu duruyor yoksa bana mı öyle geliyor.
Biz ne zaman şöyle bir arma görebileceğiz.
[ATTACH]13914[/ATTACH]
[ATTACH]13915[/ATTACH]
[ATTACH]13913[/ATTACH]
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden çıktı bu renktaş?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum