Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçalı katalogdan ama en güzelini seçmişler onu çok beğendiğim için diyecek bir şeyim yok. Çubukluyu bu kadar bekliyoruz üstelik 50. yılımız ama bize özel çubuklu çıkmıyor. Bu sene katalogdan forma olmayacak demişlerdi. Yine kaldık seneye. Çubuklu formanın renklerden dolayı kötü olma şansı yok yine alacağım ama çok daha iyi ve çok daha özel olmalıydı.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Burak Yılmaza özel düz bordo forma çıkarılsın )

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parçalı katalogdan ama en güzelini seçmişler onu çok beğendiğim için diyecek bir şeyim yok. Çubukluyu bu kadar bekliyoruz üstelik 50. yılımız ama bize özel çubuklu çıkmıyor. Bu sene katalogdan forma olmayacak demişlerdi. Yine kaldık seneye. Çubuklu formanın renklerden dolayı kötü olma şansı yok yine alacağım ama çok daha iyi ve çok daha özel olmalıydı.

Katalogda başka çubuklu var mıydı ki?

Yorum

• Sat senelik 100.000 forma, karşılığını bekle özel forma olarak... Şu rakamlarla neyin özelinden bahsediyorsunuz anlayamadım... Formada bana özel olsun diye beklemekten veya şu katalogdan olmazsa forma alırım mantığı yanlış bence... Bakarsın formaya, hoşuna gitti mi gitti, imkanın varsa alırsın, yoksa sonraki sene alırsın... Bu kadar karmaşıklaştırmanın bi anlamı yok

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çubukluya yorum yapmak için kumaşa dokunmam lazım
            +1
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katalogda başka çubuklu var mıydı ki?
              Nasıl yani abi?

Yorum

Nasıl yani abi?

Yani Nike'ın bu sene hazırladığı katalogda, neredeyse bütün süper lig takımlarının kullandığı çubuklu forma kalıbı dışında herhangi bir kalıp var mı?

Yorum

Yani Nike'ın bu sene hazırladığı katalogda, neredeyse bütün süper lig takımlarının kullandığı çubuklu forma kalıbı dışında herhangi bir kalıp var mı?
                  Sorunun amacını hâlâ anlayamadım. Ben katalogdan olmamalıydı diyorum. Katalogda ne olduğu önemli değil.

Yorum

• İşte yeni çubuklu

E23E32R.jpg

Yorum

• Yeni çubukluda bordo çok boğuyor. Geçen seneki çok daha güzeldi diye düşünüyorum.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Sorunun amacını hâlâ anlayamadım. Ben katalogdan olmamalıydı diyorum. Katalogda ne olduğu önemli değil.
                        Aşağıdaki cümlene istinaden yazdım.

İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Parçalı katalogdan ama en güzelini seçmişler onu çok beğendiğim için diyecek bir şeyim yok. Çubukluyu bu kadar bekliyoruz üstelik 50. yılımız ama bize özel çubuklu çıkmıyor. Bu sene katalogdan forma olmayacak demişlerdi. Yine kaldık seneye. Çubuklu formanın renklerden dolayı kötü olma şansı yok yine alacağım ama çok daha iyi ve çok daha özel olmalıydı.
                        En güzel çubukluyu seçmişler demişsin, ben de bilmediğim için katalogda bundan başka çubuklu var mı diye sordum sana.

Yorum

Aşağıdaki cümlene istinaden yazdım.

En güzel çubukluyu seçmişler demişsin, ben de bilmediğim için katalogda bundan başka çubuklu var mı diye sordum sana.
                          En güzel çubukluyu seçmişler dememişim. En güzel parçalıyı seçmişler demişim ))))

Yorum

• Yeni arma bence bir hayli kötü ölçeksiz kontürü yetersiz falan.

Untitled-1.jpg
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 19:09.

Yorum

En güzel çubukluyu seçmişler dememişim. En güzel parçalıyı seçmişler demişim ))))
                              Haklısın, çalışmaktan beynim uçmuş.

Şunu söylemesen var ya yüz kere okusam yine de farketmezdim.

50. yıl forma açısından maalesef pas geçildi.

Halbuki geçen sene bu zamanlarda 50. yıl için özel formamız olacak demişlerdi.

Gerçekten büyük fiyasko.

Yorum

• Hayırlı olsun, şampiyonlukla taçlansın. Beyaz formayı da bu kalıptan seçselerdi keşke.
                                Takım güzel olunca forma daha güzel görünür gözümüze.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X