Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armamız biraz şişik mu duruyor yoksa bana mı öyle geliyor.
    Biz ne zaman şöyle bir arma görebileceğiz.

17DEPORTIVOAWAY3.jpg

17DEPORTIVOHOME4.jpg

17DEPORTIVOTHIRD5.jpg
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 19:31.

Yorum

• ya arkadaslar neden herseye kotu gozle bakıyosunuz...zamanında burda cok bagırıp cagırdınız yok 40.000 lık stad neremıze yetecek yok cok az sıgmayız falan fılan ama satılan kombıneye bakıyosun 4 .000... forma kotu dıyosun hıcbısey begenmıyosun ama forma cok ıyıde olsa satıslarda 50000 ı gecemıyoruz..bence taraftar once kendını begenmesın sonra stad forma vs durumuna bakar.elestıreceksenız ılla ts clup ları elestırın hersey cok cırkın kalıtesız ve asırı derecede pahalı...magazanın hıcbır albenısı yok..ınsan alacak bısey bulamıyor..ama forma ve stad ıslerı baska..orda once taraftar ustune dusenı yapacak

Yorum

• Şimdi beğenmedik desek linç edileceğiz. Sıradan bir çubuklu forma olmuş yine, herhangi bir sezonda giyebileceğimiz herhangi bir forma. Ne 50. yıla özel bir çizgi ne bir logo, hiçbir özelliği yok malesef...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Ben vasat buldum geçen sene ki model daha güzeldi eksiklerine rağmen. Tercihim parçalı.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Katalogdaki çubuklu formanın bordo-mavisi işte. Arka taraf mavidir. Ben bu formanın yapılacağını bekliyordum, o yüzden hayal kırıklığı falan olmadı. Alıştık artık.

Yorum

• Dünyanın en güzel forması kim seçtiyse mükemmel bir seçim yapmış.����

Yorum

• geçen seneki forma sahada çok güzel duruyordu evet ama beyaz çizgilerini şahsi olarak hiç de sevmemiştim.
                denildiği gibi bu seneki çubuklu da her sene yapılacak bir forma gibi ama kalıp olarak gayet güzel, renkleri de acayip sevdim tam istediğim yoğunlukta bir bordo. bizi tam olarak ifade eden renk bordo olduğu için güzel oldu.

ne kadar forma satarsak bize o kadar fazla detay kısmında önem verilecektir. şimdilik ancak katalog seçebiliyoruz.
                gayet iyi 3 formamız oldu. geçen sene bordo formamız tam anlamıyla fiyasko olduğu için pek giymedik. bu sene ise parçalı dediğimiz forma ile bu çubuklu ev sahibi olarak giyebileceğimiz tarzda iki forma. zaten beyaz da deplasman formamız olacak.
                En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 19:44.

Yorum

• peki 50. yıl için yarışmayla belirlenen özel tasarım logomuz formaların neresinde ?
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• Formada 50. yıla özel hiçbişey yok klasik çubuklu forma işte Antalya, Kayseri, Eskişehirin giyeceği katalog forması Villa modeli varken gereksiz buldum çubuklu forma çıkmasını mavi bi forma çıkarılabilirdi.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• çubuklu hayal kırıklığı, sıradan düz bir çubuklu forma. ne bir yaka-kol detayı ne de arma detayı.
                      50. yılın formalardaki etkisini görememiz de hayal kırıklığı. yöneticiler ve buradaki bazı arkadaşlar dönem dönem güzellemeler yaparak beklentimizi yükseltti.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                      A Love..Lİke No Other

Yorum

• Ben geçen seneki çubukluyu daha çok beğendim. Bordo boğmuş. ince çubuk iyi olmuyor gibi. Ya da iyi örneğini göremedik.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben geçen seneki çubukluyu daha çok beğendim. Bordo boğmuş. ince çubuk iyi olmuyor gibi. Ya da iyi örneğini göremedik.
                          Adam adam [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] gör bunları Hoca
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşte yeni çubuklu

[ATTACH]13910[/ATTACH]
                            Asimetrik çubukludan nefret ederim ama bunda fazla belli olmuyor. Bence gayet iyi. Bir de arkasını görebilirsek...
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Yanlış saymadıysam 8 çubuk var formada darısı 8. Şampiyonluğa 50. Yılımızda
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asimetrik çubukludan nefret ederim ama bunda fazla belli olmuyor. Bence gayet iyi. Bir de arkasını görebilirsek...

Büyük ihtimalle aynı bunun gibidir arkası. Kollar bordo sırt bölümü mavi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X