Bu forma harika olmuş. Detaylar falan mükemmel. Nikenin dandik ürünleri gibi değil.
Nike'ın katalog formaları bundan daha iyi.Lotto bana iyi gözükmüyor.Adidas,Under Armour,New Balance,Puma,Kappa,Umbro.Nike dışında bunlardan biri ile anlaşmamız güzel olur.Adidas'ın bizle olan anlaşması Beşiktaş gibi özel formaydı.Ama Nike'ın kataloğundan bize uygun kalıplar güzel oluyor.Örnek bu seneki parçalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence de bordo tonu güncellenmeli, sonucta kurucularin zamaninda renk paleti maleti yoktu. adamlar bordo dediler gectiler ama ton mon vermediler. daha sonra kim sectiyse kurumsallasma ayagina renk paletinde gitti kirmiziya yakini secti. hasa kuran yazisi degil bu, degisip güncellenebilir.
Tarihimizdeki en iyi formalardan biri.Almayı o kadar çok isterdimki lakin bu parayı vermem bir öğrenciyi çok zorlar .Orhan Çıkrıkçı maç forması.Sanırım 550 TL yapıyor.Burada koleksiyoner varsa alınacak ilk formadır bence.https://www.classicfootballshirts.co...-shirt-11.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence de bordo tonu güncellenmeli, sonucta kurucularin zamaninda renk paleti maleti yoktu. adamlar bordo dediler gectiler ama ton mon vermediler. daha sonra kim sectiyse kurumsallasma ayagina renk paletinde gitti kirmiziya yakini secti. hasa kuran yazisi degil bu, degisip güncellenebilir.
sizin yazdiginizdan fazlasi var, visne cürügü olmadigida belirtildi
man. citynin renki bence bordo degil daha cok visne cürügü...
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum