Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bize en yakıştırdığım modeli 7-8 yılın üstüne tekrar gördük hele şükür

30-40 yıl evvel bile beyaz şort tercih edilmiş. Bu sezon bordo şort çıkmasa çok sevinecem valla.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      30-40 yıl evvel bile beyaz şort tercih edilmiş. Bu sezon bordo şort çıkmasa çok sevinecem valla.
      Senelerdir aynı şortları giyiyoruz zaten, bordo şort çıkmaması gibi bir durum yok o yüzden. Kucka'nın giydiği şort da geçen senenin şortu.

Yorum

• Olay formanın katalog olup olmaması değil. Yöneticilerin yıllardır seçtiği formalardaki zevksizlik. Bir forma ne kadar katalog olursa olsun ufak detaylar ve o detayların renkleri o formada albeni yaratıyor. Mesela parçalı formanın yaka kısmındaki ve kol altındaki detaylar formayı çok şık yapmış bence kol kısmının ucu da bordo olsa tadından yenmezdi. Kulübe özel forma olsun veya olmasın gidip yöneticiler katalogdaki en zevksiz forma kombinini seçmesin arkadaş taraftarın tepkisi buna.
        En son pokerface61 tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 10:36.
        "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• formalar elit kategori kataloğundan seçildiği (ya da ben öyle anladım) için bir çoğumuza güzel geldi.

Umarım gelecek senelerde de bu şekilde elit kategori kataloğundan devam eder.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Mesele doğru tasarım ve uygulama

Beyaz forma da set olması için aynı kalıptan seçilmeliydi.

Nike üretim maliyetlerini düşürmek için çok başarılı bir tasarım bulmuş. Aynı tasarım bir milli takımda veya farklı kulüplerde farklı etkiler bırakıyor. Renk markanın en önemli kimliği bizi özel kılan şeylerden biri de renklerimiz.
            Renklerimizin çok kullanılmayan renklerden oluşmaması marka konumlandırmasında büyük avantaj. O renkleri en güzel gösteren modelde doğru oyuncuda doğru sunumu birleştirince özlenen etkiyi bıraktı.

Forma tasarımına sadece tasarım veya endüstriyel bir ürün olarak bakamıyor taraftar duygusal kodları var. Formanın sırt tasarımının bile taraftarda bir karşılığı var. Doğru tasarım ve uygulamalar için prensiplerinizi doğru ortaya koymalı ve onları önemseyecek bakış açısına ihtiyacınız var.

Nevzat Aydın yönetici kimliği kadar taraftar bakışı ile önündeki seçenekleri doğru değerlendirmiş, teşekkür etmek lazım.

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 10:40.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 50. yıl detayı göremeyecek miyiz formaların üzerinde? Doğrusu bir gölge efekti filan hayal ediyordum ama en azından amblem etrafında bir detay görseydik.
              50. yılla ilgili ekstra bir tanıtım filan mı olacak acaba?
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• forma harıka olmus..kımse formanın orası oyle boyle demesın..ve artık mumkunse herkes burda elestırmek yerıne gıdıp bı ts cluptan forma alsın...yonetım her gecen gun amatorlukten kurtarıyor klubu...daha nıce profesyonel işlere....

Yorum

• Beyaz forma da kalıp bu olmalıydı. Büyük ihtimalle kenardaki siyah şerit ve logo siyah kalacaktı ama üzerine uygulanacak doğru tasarımla onlar da işin bir parçası olarak algılanabilirdi.
                  Parçalı ve çubuklu çok satacağı ve ilk tercih edileceği için beyaz üçüncü plana itilmiş. Maliyet ve satış fiyatı arasındaki farka rağmen gereken özeni görmemiş oldu.

Kulüp bizi masrafa sokmamak formaya odaklanmamız için şortlarda fazla değişikliğe gitmiyor. Sadelik her zaman iyidir.

Uyumlu ve zevkli bir setimiz oldu. Başarıyla süsyeyince sahada gözümüze daha da güzel görünecek.

Yorum

• edit
                    En son ucurum tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 14:12.

Yorum

• Kullanan oynayan bilir; şortların kesimi ve uzunluğu ergonomik olarak ideal. Koşmaya ve onmaya müsait, oyun sırasında oyuncunun hareketlerini kısıtlamıyor.
                      Farklı şort ve çoraplardaki etkisi güzel, başarılı bir tasarım.

Allah kupalarla, şampiyonlukla süslemeyi nasip etsin, hayırlı olsun.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 11:00.

Yorum

• Nike 40 yilda bir duzgun forma cikardi seviniyorsunuz demeyecekse eger burda adidas sempatizani bir renkdas vardi onun da yorumunu merak ediyorum henuz gormedim😊

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Buarada formanin ters renkleride guzel olurdu mavi agirlikli olani ozellikle gecen sene bordo forma ciktigi icin bu sene bunun mavisi olur diyordum seneye bu kalibi degstrmeden mavisi ciksa nasl olur

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Villa formamız çok dehşet olmuş. Nike'nin bize yaptığı en güzel forma bu olsa gerek. Beyaz forma da güzeldi ama bu Villa forma satış rekoru kırar. Çubuklu da güzel olursa bu sezon forma satışlarında rekor gelebilir. Daha önce defalarca söylemiştim bizim her sezon villa formamız olması gerek. Ligdeki en güzel renk kombinasyonu bizde. Bu ligde bordo mavi renge sahip olan hiç bir takım yok ve aynı şekilde villa forma giyen takım da yok. Trabzonspor hem rengi ile hem de villa formasıyla ligde kendine has tarzı olan bir takımdır bu avantajı kullanmamız gerek.

Yorum

• edit 2
                              En son ucurum tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 14:13.

Yorum

• Yakadaki üçgene taktım ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X