Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu forma alınır valla sadece 100.000 bu forma satar.
    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Trabzonspor'un klasik formasi yok deniyor ama bu formanin benzerini eski sampiyon takim giyiyor. Parcali kollar mavi. O donem formalar sadeymis. 80 ve 90'lar cok bozdu, sonra rengi de kaybettik. Bu forma orjinale yakin bir forma gayet guzel oluyor renklerimize.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya bu formanin arkasi bana 2004-2005 formasinin arkasini hatirlatiyor...Yoksa yaniliyor muyum? Daha mi önceki sezondaydi...
        Dejavu oldum valla...
        Harika bir forma ama gercekten! Cok cok begendim! Emegi gecenleri kutluyorum!
        Cubuklu formanin arkasi boyleydi dogru. Klasik forma boyle yaratilabilir aslinda. Cubukli ve parcali forma sirttan birbirini animsatiyorsa bunu kullanmak gerek. Sirt hep ayni olsun cizgili ve parcali olarak degişsin. Tek renk beyazda da ayni yerden mavi cizgi cekilebilir.

Yorum

• Trabzonspor'un klasik forması yok diyenler halt yemiş.Çubuklu bizim klasik formamızdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu formaya parçalı demek yanlış bir tabir.Bu Aston Villa modeli dediğimiz stilin adı başka olabilir bilen varmıdır?Ne diyelim bu modele ben kol dizaynlı diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Cocuk bedenlerini satarlar insAllah. Herkese alacam aile boyu

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzun uzun yazmaya gerek yok ben demistim diyorum tahminlerimle 😎💙❤

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Bu senede sanırım sadece beyazda yanilacagiz

Yorum

• Forma güzel bakalım çubuklu nasıl olur. Duruma göre ilk etapta ikisinden birini alıyım.

Yorum

• Formadaki amblem az biraz geniş mi yoksa bana mı öyle geliyor.

Yorum

• inşallah yanılıyorumdur ama armalar yine yapıştırma gibi duruyor 2011'deki formaları armaları da böyleydi 2 yıkamada armalar gitti

Bu arada manken de önemli o forma bizde Kucka'da durduğu gibi durmaz
                      En son samet aslan tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 09:21.
                      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Forma çok güzel. Ufak detaylar koymuşlar. Boyun kısmındaki çizgi, yakadaki mavi parça. Çok güzel olmuş hakikaten.

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu forma katalogda var mı?
                          Var.

The Revolution Jersey olarak geçiyor.

Ama bizim formamıza yakadaki mavi şerit ve kolların altındaki mavi şeritlerle iki ufak detay eklemişler. Güzel de olmuş.
                          Ekran Alıntısı.jpg
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 10:05.

Yorum

• Forma forma değil şaheser
                            herkes de beğendiğine göre inşallah satışta istenilen rakama ulaşılır.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kaç sezondur şort ve konçlarda masrafa girmiyoruz,hep aynıları giyiliyor nedense. Ufak şeritli model neden tercih edemiyoruz
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• şimdi destek zamanı
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X