Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma işi de netleşir heralde bu aralar.

Yorum

• Yaz mevsiminin ortasında, bir festivalin bitip diğerinin başladığı ve futbol takımlarının da yeni sezon öncesi kampa girip yeni formalarını tanıttığı bir dönemdeyiz. Nike, geçtiğimiz yıl Premiere League’i zirvede tamamlayan Chelsea F.C.’nin forma sponsorluğunu önce Adidas’ın elinden şık bir çalımla aldı, sonra da Gorillaz çetesinden mavi saçlı 2D’yi yanına alarak keyifli bir tanıtım videosu hazırladı.
      Geçtiğiniz nisan ayında 5. stüdyo albümü “Humanz“ı kucağımıza bırakan Gorillaz ekibi şu sıralar turnelemeye ve bize 360 dereceli canlı konser deneyimleri yaşatmaya devam ediyor. Grup, rutin hareketlerinin yanı sıra çete üyeleri Murdoc, Russel, 2D ve Noodle adına Spotify üzerinden düzenli olarak çalma listeleri de paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde 2D’nin Chelsea mavisi saçlarından yola çıktığını tahmin ettiğimiz Nike, sıra dışı bir tanıtım videosu ile karşımızı çıktı. Chelsea F.C.‘nin bu sezon forma sponsoru olan Nike, 2D’nin ve David Luiz‘in rol aldığı bir tanıtım videosu yayımladı.

Mesele doğru renk doğru tasarım, doğru kombinasyon, doğru futbolcular, doğru pazarlama sonra başarı ile süsleme. Gerisi doğal akışında kendiliğinden gelir zaten.
      Bizdeki sorun doğal akışında gitmeyen süreçlerden kaynaklanıyor.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike’den Gorillaz Ve Chelsea Futbol Kulübünü Buluşturan Forma Tanıtımı

KaydetKaydet
        En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2017, 21:47.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Oha Nike sen naptın abi ya? Bu nasıl forma inanamıyorum Chelsea tarihinin en iyi forması tam bir tasarım harikası bu inanılmaz. Nike bu işi biliyor hacım.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Al kardeeeeeş o zaman ver coşkuyu ver mehteri
            Bunu ben yapmışdim haha

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nike ın türkiyedeki politikası belli. en ucuz ve basit üret en pahalıya sat.
              İnsanlar uyarmaktan bıktı siz sallamaktan bıkmadınız amacınız nedir anlamıyorum. Yanlış bildiğiniz şeyleri daha doğrusunu uydurduğunuz şeyleri düzelmek için yazılan gönderi başlığın çoğunluğunu oluşturur vaziyette.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• bu arada çelsi forması gibi ful beyaz olsa daha mantıklı olurdu en azından.küçük detaylar yapmışlar bide.

bizdeki beyaz forma hem atlete benziyor hemde qnb nin reklam panosuna benziyor.formanın önü ful reklam .o ok işaretleri nedir abi.çoh enteresan.

üzerine para verseler giymem aga.sokakta reklam panosuyla dolaşmak gibi bişey bu.
                TEKKEBALL

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu eşofman altı çok hoşuma gitti benim.

castillos.jpg

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu eşofman altı çok hoşuma gitti benim.

[ATTACH]13355[/ATTACH]
                      Benimde ama satmazlar bunu Ts Club'ta, o kapasite yok bizim yöneticilerimizde

Yorum

• İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benimde ama satmazlar bunu Ts Club'ta, o kapasite yok bizim yöneticilerimizde
                        Arkadaşlar farkındaysanız Trabzonspor Arması yok eşofman altında Nike ürünü bi nike mağazasına gidip alabilirsiniz kolaylıkla

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu ben yapmışdim haha
                          Bende bu senenin demedim ama bir arkadaş attı bana belden yukarısı var tasarım size aitse tamamını paylaşır mısınız bir bütün olarak görmek isterim renkler baya güzel ve canlı çizilmiş

Yorum

• Bu formadan alan var mı? Nike bedenlerine göre kalıpları nasıl?

24102016174326446995596.jpg

Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu formadan alan var mı? Nike bedenlerine göre kalıpları nasıl?

[ATTACH]13359[/ATTACH]

https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl..._MzAxMw==.aspx
                              çok bol

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok bol
                                Hocam 190 boy 75 kilo için sizce hangi beden ideal olur? İnternetten alacağım da.
                                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X