Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AEK nın 2017-2018 Parçalı ve Çubuklu formaları.Bunların aynısı olabilir bizim formalarımız.Bunlarda Nike 'ın elit olmayan takımı.Ama formaları biz kalitededir ne iyi ne de kötü...
    Ekli dosyalar
    En son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 23.06.2017, 18:22.

Yorum

• Evet muhtemelen boyle olcak formalar 2 bilinmeyen cubuklar ince-kalin parcali forma bordo mavimi bordo bordomu

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ben biraz olumlu yaklaşmak istiyorum.Ts Club yöneticisi hazır tasarımlardan seçtik dedi.O kadar konuşmalardan sonra eskişehirin bile giydiği teamwear kataloğundan olmadığını düşünüyorum.En azından çubuklu böyledir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bugün adidas ve puma mağazalarına girdim.Şikecilerin,dortmundun arsenalin formalarına baktım.Tasarım,özel forma forma vs konularını bilmem ama kalite açısından hiçbiri nike'ın yanına yaklaşamaz.Bunu bir kere daha anladım.

Eger nike dışında bir firmayla anlaşacaksak bu NB under armour gibi bize özenecek firmalar olmalı ama onların da Avrupa'da bazı takımlar hariç yaptıkları forma içler acısı

Yorum

• Nıke'nın katalog forması Adidas ve Pumaya on basar

Yorum

• Beyaz forma mall of a gelmis dgerleri temmuz sonu imis

Yorum

• Taraftarımıza Bayram Hediyesi: Beyaz Formalarımız Satışta!

Takımımızın ilk defa geçtiğimiz sezonun son maçında giydiği beyaz formaların göğsünde QNB Finansbank reklamı yer alıyor. Beyaz formamız, göğüs altındaki çarpıcı üçgen motifleri ile dikkat çekiyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor.
                Yeni sezon beyaz formalarımızı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününden itibaren tüm TS Club mağazalarında bulabilirsiniz.
                TS Club’tan online alışveriş için: www.trabzonspor.com.tr www.tsclub.org.tr
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yönetimi tebrik ederim, Trabzon'a gelecek olan gurbetçileri düşünerek ticari anlamda çok iyi bir iş çıkarmıştır.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz forma mall of a gelmis dgerleri temmuz sonu imis

Nasıl yani Temmuz sonu Ts Club yöneticisi Temmuz başı diyordu gerçi bizde denilen ne olduki ya da zamanında oldu.Bu forma da benim için sıradan bir sezon forması 50. Yıla ait olduğu ile ilgili hiç bir emare yok diğerleri de böyle olursa alıp almamakta kararsız kalacam.Bu arada beyaz forma 149 TL den satışa çıkmış diğerleri bakalım kaçtan çıkacak

Yorum

• Bugün Yeni Sahra Ts Club'da beyaz forma yoktu.Yeni Font olacakmı dedim yeni getirmediler bilgim yok dedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyaz forma mall of a gelmis dgerleri temmuz sonu imis

Armadai mavi (!) Ile mavi desenlerin uyumu göz kamaştırıyor. Yahu br arma yapamadılar yazıklar olsun ya. Geçen sene de aynı olay bu sene de. Renk körü mü bu adamlar? Kurumsal kimlikteki mavi bile doğru değil. Bordodan vazgeçtim artık. Yeter kardeşim yahu.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma gayet guzel. Hicbir zaman beyaz forma almayi dusunmeyen biri olarak bu sefer alabilirim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi diğerleri temmuz başında mı satışa çıkıcak?
                                design is my passion

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X