AEK nın 2017-2018 Parçalı ve Çubuklu formaları.Bunların aynısı olabilir bizim formalarımız.Bunlarda Nike 'ın elit olmayan takımı.Ama formaları biz kalitededir ne iyi ne de kötü...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bugün adidas ve puma mağazalarına girdim.Şikecilerin,dortmundun arsenalin formalarına baktım.Tasarım,özel forma forma vs konularını bilmem ama kalite açısından hiçbiri nike'ın yanına yaklaşamaz.Bunu bir kere daha anladım.
Eger nike dışında bir firmayla anlaşacaksak bu NB under armour gibi bize özenecek firmalar olmalı ama onların da Avrupa'da bazı takımlar hariç yaptıkları forma içler acısı
Yorum
-
Taraftarımıza Bayram Hediyesi: Beyaz Formalarımız Satışta!
Takımımızın ilk defa geçtiğimiz sezonun son maçında giydiği beyaz formaların göğsünde QNB Finansbank reklamı yer alıyor. Beyaz formamız, göğüs altındaki çarpıcı üçgen motifleri ile dikkat çekiyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor.
Yeni sezon beyaz formalarımızı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününden itibaren tüm TS Club mağazalarında bulabilirsiniz.
TS Club’tan online alışveriş için: www.trabzonspor.com.tr www.tsclub.org.tr
Yorum
-
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma mall of a gelmis dgerleri temmuz sonu imis
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma mall of a gelmis dgerleri temmuz sonu imis
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledesign is my passion
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum