Düşünce olarak güzel bence tasarım, bu formanın altına mutlaka bordo ya da mavi şort giymek lazım. Bordo ve mavi detayın olmadığı beyaz formalardan kırk kat daha iyidir. Benim canımı sıkan şey siyah Nike logosu ve formanın üst taraflarına bir şeylerin sanki eksik olması. En önemli sıkıntı ise amblemimizin gerçekten çok ama çok küçük olması, şu amblemde bir standart tutturamadık yıllardır.
Formalardan sorumlu yönetici o diye biliyorum, doğru değil mi?
Twitterdan yazmis . Diger formalari o secmis bunun da baskisini o sececekmis ancak bu ayrilik olayindan sonra daha ilgilenmemis baskiyi baskasi secmis yani.
Siyah Nike ve birde kollara da ufak bi şerit renk gelse daha güZel olurmuş. Ama bunu da beğendim. En azından dümdüz beyaz değil. Asıl formaları merak ediyorum.
AFS abi sen forma da abmlem altında 1967 - 2017 detayı olacak dedin gözükmüyor bi açıklama yaparsan seviniriz ve taraftar olarak rahatlarız
Örnek yapılan tasarımlarda vardı. Önümüzdeki sezon kullanılmaya başlanacağı için bu sezon kullanmamış olabilirler. Armayı büyütecekleri gibi o detayları da eklerler sonra
Evet bir iki detayla çok daha güzel olabilirdi, sırf logoyu bordo yaosak bile kurtarirdi forma. Onun dışında dizayn bize has özel, emek verenlere teşekkür etmek lazım..Ancak nike ne iş yapar ona anlam veremiyorum, artık yeter bence birçok firma var anlasabilecegimiz. Umarım new balanca, under armour gibi markalar ile anlasiriz
Allah aşkına yapamıyorsanız bırakın ya valla bırakın!
Şu forma nedir ya yapmayın bu işi utanç verici bir beyaz forma
Nike logosunun rengi yine siyah
Armadaki yıldız yine görünmüyor, neredeyse yok gibi
Nike logosu Trabzonspor armasından daha büyük ve görsellik iğrenç
Baştan savma bir beyaz forma yaptılar. Ayıp ya valla ayıp
Kol ve yakalarda hiçbir detayın olmaması ve şu siyah nike logosu formayı tuhaf bir konuma sokmuş. Ben beğenmedim. Hem basit tasarımlar hemde fahiş fiyatlar. Kendi dükkanlarında zaten bizim formayı satmıyorlar. Hiçbir mantık yok Nike ile çalışmak için.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Formalardan sorumlu yönetici o diye biliyorum, doğru değil mi?
Beyaz forma tasarımı seçimle ilgili değil. Kulüp boş beyaz forma alıyor, üzerine deseni burada uyguluyor. Beyaz forma tasarımına Nike müdahil değil. Ama bomboş alacağına şu yakaya kollara falan borda çizgi çektirseydiler keşke. Belki böyle daha ucuzdur.
Kol ve yakalarda hiçbir detayın olmaması ve şu siyah nike logosu formayı tuhaf bir konuma sokmuş. Ben beğenmedim. Hem basit tasarımlar hemde fahiş fiyatlar. Kendi dükkanlarında zaten bizim formayı satmıyorlar. Hiçbir mantık yok Nike ile çalışmak için.
Aynen TR'de sadece bize forma yapacak bir firmayla anlaşmak lazım. Onların vitrininde olmak lazım.
Yorum