Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formamız Tanıtıldı

Forma nike sürecindeki en iyi beyaz forma.Tek sorun siyah nike logosu.Sadece beyaz,bordo nike logolu forma sipariş verip üstüne yine bu baskıyı yapmak çok zor olmamalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu arada umarım nike ile son sezonumuz olur bu. Daha küçük ama kaliteli bir firmayla anlaşılması taraftarıyım. ve bizim formalarımızı kulübümüzü ciddiye alacak önemseyecek bir firma istiyorum.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:22.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nike fiyaskosu bitsin artık.
        Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Formada 50. yılımıza ait bir detay yok. Bence güzel olmamış.

Yorum

• Renktaslar sortlarimiz da üc genli parcalar olmasin ??
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Valla ben nike denen firmadan artık bıktım bu adamlar avrupadan 10 tane takıma iyi forma yapıyor geri kalanına dandik katalog formasını kitliyor onlar için önemli olan o 10 takım diğerlerini takmıyolar bile. Çare New Balance diyorum ben aylardır Nike, Adidas ve Pumadan uzak durmak lazım.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formamız Tanıtıldı

Ben beğendim. Şimdiye kadarki -hatırladığım son 10 12 senede- tek güzel beyaz formamız olabilir. Alta bordo veya mavi şortla kombinlenebilir. Her iki renge de uygun. Tebrik ederim, hem erken çıkmasına hem de eli yüzü düzgün bir beyaz forma olmasına şaşırdım.
                En son Bera B. tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:24.

Yorum

• 2017-18 sezonu formalarımız hazır. İlk defa ligin bitimiyle beraber, yeni sezon formalarımız da TS Club mağazalarımızdaki yerini alacak. Ekibimizin 2017-18 sezonunda giyeceği beyaz forma Haziran ayının ortasında satışa sunulacak. Parçalı Haziran sonu, çubuklu formaların satışına ise Temmuz’un ikinci haftası başlanacak.
                  2017-18 sezonu itibarıyla göğsünde QNB Finansbank reklamı yer alan beyaz formamız, göğüs altındaki çarpıcı üçgen motifleri ile dikkat çekiyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor.
                  Kaptanımız Onur Kıvrak, sahaya çıkacakları yeni sezon forması için şunları söyledi: “Sezonun son maçında ‘yeni sezon forması’ giyecek olmamız takım olarak bizlerde çok farklı duygular uyandırıyor. Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi. Biz ilk olarak bu beyaz formaya ter akıtacağız. Ne güzel; bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç yapmak için…’’
                  Takımımızın ilk defa Bursaspor karşısında giyeceği beyaz formaları, Pazartesi gününden itibaren TS Club mağazalarında bulabilirsiniz.

İlk formalar böyle ama arma büyüyecekmiş. Tanıtım videosunda kol altlarında detaylar var beyaz ince şerit. Parçalı forma Aston Villa tarzı olabilir.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:28.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formayı kesinlikle beğenmedim.
                    Adam gibi muamele görene kadar da nike için küfür hariç her şeyi söyleyeceğim.
                    Yok satılan rakam önemli yok vs bilmem nesaire
                    Geç bunları abicim
                    Formanın tasarımı tamamen Trabzonspora gönül vermiş insanların uğraşıları sonucu ortaya çıkmış bir forma
                    Bu emek için kimseyi suçlamam her ne kadar iyi kötü tartışılsa da küçük üçgenlerle bir şey çıkarmışlar getirsin ellerini öpeyim bunu yaz bir kere
                    Onun haricinde nike kimdir de al sana beyaz forma ben uğraşamayacam sen ne istersen yap diyor
                    Neden kıçı kırık nike kendi adam gibi tasarım yapıp taye vermiyor
                    Vermiyorsa bizim nike ısrarımız nedendir ne oluyor nike olunca
                    Yok lotto rezalet umbro ölmüş nbye paramız yetmez
                    Tükürürüm bu işe arkadaş kim sponsor oluyorsa TS markasına ezilme TS ona değil
                    Eğer TS kimsenin umuunda değilse de anlaşma
                    Şu forma resmen zorla bizim kendi imkanlarımızla hazırlamaya çabaladığımız bir forma
                    Siyah nike logosu 56 sene öncesine ait formanın üstüne madem kalıp basacaz illa nike mı olmalı
                    Allahını kitabını seversen ben baskısını yapıyorsum niye boş kalıp için nikea gidiyorum
                    Bunun akıl alır tarafı var mı
                    Yuh
                    Resmen acıdım üzüldüm şu tasarımı yapana belli ki çok uğraşmış
                    Niye nike var orada nike uğraşmayacaksa
                    Hadi diğer yılları geçtim 50. yıl bu ya kork biraz utan ya
                    Yazıklar olsun
                    Ankaragücü bile kendine forma yaptı bizimkiler
                    Yuh yuh yuh

Yorum

• aynen başkanından taraftarına 50.yıl diye hepimiz farklı bakıyoruz bu sezona ama formada bu detayı maalesef göremedik.
                      ayrıca logo yine siyah olmuş kötü.
                      kollara da aynı deseni yapabilirlerdi o zaman daha iyi olabilirdi. üst taraf çok sade olmuş.
                      umarım arka tarafta da aynı desen vardır yoksa atlet gibi görünecek. gerçi yine atlet gibi nedense beyaz formalarımız yıllardır böyle.

İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formada 50. yılımıza ait bir detay yok. Bence güzel olmamış.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz formanin tasarimini Nevzat Aydin secmemis . Bosuna ona sallamasin yani sallayanlar.
                        Formalardan sorumlu yönetici o diye biliyorum, doğru değil mi?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2017-18 sezonu formalarımız hazır. İlk defa ligin bitimiyle beraber, yeni sezon formalarımız da TS Club mağazalarımızdaki yerini alacak. Ekibimizin 2017-18 sezonunda giyeceği beyaz forma Haziran ayının ortasında satışa sunulacak. Parçalı Haziran sonu, çubuklu formaların satışına ise Temmuz’un ikinci haftası başlanacak.
                          2017-18 sezonu itibarıyla göğsünde QNB Finansbank reklamı yer alan beyaz formamız, göğüs altındaki çarpıcı üçgen motifleri ile dikkat çekiyor. Bordo, mavi ve beyaz renkteki üçgenlerin hareketlendirdiği beyaz formada klasik tarza getirilen dinamizm ve üç rengin kurgusunda sentez duygusu ön plana çıkıyor.
                          Kaptanımız Onur Kıvrak, sahaya çıkacakları yeni sezon forması için şunları söyledi: “Sezonun son maçında ‘yeni sezon forması’ giyecek olmamız takım olarak bizlerde çok farklı duygular uyandırıyor. Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi. Biz ilk olarak bu beyaz formaya ter akıtacağız. Ne güzel; bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç yapmak için…’’
                          Takımımızın ilk defa Bursaspor karşısında giyeceği beyaz formaları, Pazartesi gününden itibaren TS Club mağazalarında bulabilirsiniz.

İlk formalar böyle ama arma büyüyecekmiş. Beyaz formanın kalıbı yeni sezon kalıplarından olabilirdi. Parçalı forma Aston Villa tarzı olabilir.
                          Diğer formalar ne zaman tanıtılacak acaba? Onlar da satışa sunulmadan önce mi yoksa toplu bir tanıtım mı olacak? Keşke hepsini bugün maçtan önce tanıtsalardı.

Yorum

• Değişik bir tasarım olmuş, forma bu seneki beyaz formanın aynısı galiba, Nike logosu yine siyah. Bence vasat bir forma olmuş.

Yorum

• Güzel forma bence

Yorum

• Nike yapacağına Lescon yapsa daha iyi valla
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X