Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formaları çok sevmem, sade bulurum ama bu forma şık duruyor.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• kırmızı vestel yazısı insana vestel manisa formasını hatırlatıyor.

umarım renk bordo olur.

kumaş kalitesi iyi olur ise beyaz forma güzel duruyor
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Umarım şortu beyaz yapmazlar.

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir sakıncası varsa yöneticilerimiz silebilir
          senelerdir foruma girmiyorum bir şekilde bu forma görseli bana ulaştı. çoktan yayıldı yani. her sene aynı saçmalık iki like, yorum alacağım diye insanlar forma sızdırıyor.
          Haci bilmem banami dedin ama likeci kusaktan diiliz
          Baska fotolarda,kaliteli fotoda var. Zaten kalitesini dusurup koydum fikir olsun diye. Heycan yapmana gerek yok. 1 kisiden fazlasinin bildigi sir diildir.
          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Beyaz formacı değilim muhtemelen yine almam... artık lutfen şu yaka olayını değiştirin

Yorum

• beyaz formaları genel olarak beğenmem ama [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] 'in yaptığı gibiyse fena değil, kumaşı da kaliteliyse süper.

Yorum

• tsaway3.jpg
                tsaway4.jpg

Söylenenlere göre esvaphanenin yaptığı çizim.

Yorum

• [MENTION=34868]Emre Yamak[/MENTION] esvaphane dediğin kişi buradan aldığını kaynak göstermiş zaten.

Yorum

• Beyaz forma olacaksa altina lütfen bordo short, bordo corap giyislin.
                    Ve ne yapip ne edip o kirmizi vestel yazisinin rengi degistirilsin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Emre Yamak esvaphane dediğin kişi buradan aldığını kaynak göstermiş zaten.

Burayı kaynak gösterdiğini biliyorum kol detayı daha farklı çizildiği için paylaştım.

Yorum

• 260 tl ve yerli uretim, 3 formaya nerdeyse 1000 lira verecek biri var mi

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          260 tl ve yerli uretim, 3 formaya nerdeyse 1000 lira verecek biri var mi
                          Valla 3 forma değil de her yıl 1 ya da 2 formayı alıyorum. İsteyen alır isteyen almaz her yıl bu fiyat muhabbeti dönüyor.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla 3 forma değil de her yıl 1 ya da 2 formayı alıyorum. İsteyen alır isteyen almaz her yıl bu fiyat muhabbeti dönüyor.
                            formaya 70 tl verdigimiz zamanlar vardi, bilmiyorum ama bence kimse 3 kati daha fazla maas almiyo. gurbetci olarak cok forma aliyoruz, hediye ettiklerimiz oluyo. iyiki donuyo fiyat muhabbeti yoksa kim bilir 3 seneye 500 tl vercez bi formaya

Yorum

• Trabzonspor #SekizinciKuşatma #BizB1riz@TrabzonsporElinizde ne varsa paylaşın. Çünkü biz Trabzonsporuz. Bizde her şey paylaşılır. #YeniFormayıPaylaş #YanYana #Trabzonspor
                              https://twitter.com/Trabzonspor/status/1134369594154651648/photo/1

Yorum

• İlk olarak Devran Saka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor #SekizinciKuşatma #BizB1riz@TrabzonsporElinizde ne varsa paylaşın. Çünkü biz Trabzonsporuz. Bizde her şey paylaşılır. #YeniFormayıPaylaş #YanYana #Trabzonspor
                                https://twitter.com/Trabzonspor/status/1134369594154651648/photo/1
                                Helal olsun yıllardır yapılmayanı yaptık gene...

Tebrikler yönetim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X