// Import the functions you need from the SDKs you need import { initializeApp } from "firebase/app"; import { getAnalytics } from "firebase/analytics"; // TODO: Add SDKs for Firebase products that you want to use // https://firebase.google.com/docs/web/setup#available-libraries // Your web app's Firebase configuration // For Firebase JS SDK v7.20.0 and later, measurementId is optional const firebaseConfig = { apiKey: "AIzaSyA-bM5pD9wotNXx8YrKIXcrARTBBsvMHZw", authDomain: "bordomavinet-10517.firebaseapp.com", projectId: "bordomavinet-10517", storageBucket: "bordomavinet-10517.firebasestorage.app", messagingSenderId: "442266976139", appId: "1:442266976139:web:ca8271f96fc3407046798e", measurementId: "G-8R7X8H9XN5" }; // Initialize Firebase const app = initializeApp(firebaseConfig); const analytics = getAnalytics(app);

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu nike logosu niye siyah niye niye niye! onun disinda degisik, fena degil.

Yorum

• Kollarda ve yakada ufak detaylar olsaydı keşke bide o iğrenç siyah nike logosu
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yok.. fotoğrafı kapatıp açıp tekrar bakıyorum olmuyor yine beğenmedim. Şu detaylar yaka ve omuzlardan başlayarak armayla bütünlük oluştursa zaten sponsor renkleri uyuyor.. belki o zaman olurdu.

Ama şimdi hazır nike beyaz fanilayı alınca ancak eteğine ütülüyorsun tasarımı sonrası olduğu kadar olmadığı kader..
        En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 14:59.
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• forma fena olmamış bence ya şortla beraber güzel bir görüntü oluşabilir bide maçın içinde bakmak lazım fotoğraftan net bişey söylemek mümkün değil.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formamız Tanıtıldı

Fena olmamış bence. Yaka kollar rasgele yine.
            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:01.

Yorum

• Formayı beğendim.Ancak çoğunluğun dediği gibi yaka ve kol kısmına renk olarak müdahale olsaydı daha iyi olurdu.

mavi şort ile güzel bir kombin olur.

Ayrıca logo çok küçük kalmış.
              En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:02.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sponsor forması
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• mavi sort ve corap ile güzel görünecegi kesin............

Yorum

• Çubuklu ve parçalı!
                    Aston Villa tarzı modele hasret kaldık yine.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu forma daki detaylar ust tarafta yogunlassa daha guzel olmazmiydi arkadaslar alt taraf da biraz tuhaf durmus etek gibi kusura bakmayin abi bir suru guzel sey yapilabilecekken bu benm hosuma gitmedi bir de canli gorelim aksam

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kollara ve boyuna detaylarla efsane olabilirdi. Gayet güzel bir forma arkadaşlar. Saçma sapan hayallere kapılan cahil taraftarlar gibi iyi gün taraftarı olup hiç destek vermeden çok kaliteli beyaz formalar görmek isteyenlerden olmayalım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklu ve parçalı!
                          Aston Villa tarzı modele hasret kaldık yine.
                          Ilginc abi fenerin cubuklusunu gs nin parcalisini giyecegiz desene

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kollara ve boyuna detaylarla efsane olabilirdi. Gayet güzel bir forma arkadaşlar. Saçma sapan hayallere kapılan cahil taraftarlar gibi iyi gün taraftarı olup hiç destek vermeden çok kaliteli beyaz formalar görmek isteyenlerden olmayalım.
                            Mesela aynı parçalı deseni sadece yaka kısmına yapsaydılar hoş bir şey olabilirdi. Bir de beyaz yerine turuncu yapabilcek var mı bu formayı? Merak ettim de.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:04.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Forma fena degil. Mavi sort ile beraber guzel gozukecektir.

Bir gun Hirvatlarin formasina benzer bir beyaz forma gorecegimiz gunu bekliyorum

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Formayı beğenmediğimi defalarca söyledim ancak yinede sezon bitmeden yeni forma görmek anlamında haklarını teslim etmek lazım.
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X