Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu dediklerimiz olsun ilk defa tek seferde 3 formayı da alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu dediklerimiz olsun ilk defa tek seferde 3 formayı da alırım.

Bu basligi surekli takip edenler olarak yillardir bekledigimiz set ancak henuz bunu dusunebilen zevkli ve babayigit bir yonetici olmadi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] kendi mesaj ayarlarınız dışarıya kapalı sanırım size atmaya çalıştığımda ben de atamıyorum. onu düzeltip atablilirsiniz.

ayrıca forma olarak çubuklunun bordo ağırlıklı, aston villa tarzının mavi ağırlıklı olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ay sonu gibi forma tanıtılması planlanıyor demiştim.
          Yani haftaya o halde öyle mi abi?
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] kendi mesaj ayarlarınız dışarıya kapalı sanırım size atmaya çalıştığımda ben de atamıyorum. onu düzeltip atablilirsiniz.

ayrıca forma olarak çubuklunun bordo ağırlıklı, aston villa tarzının mavi ağırlıklı olacağını düşünüyorum.
            tamamdır ayarları düzelttim

Yorum

• Arkadaşlar merhaba

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar merhaba

Hehehehe aynı haberi twitter da bende gördüm yalnız seçtin tmm da nasıl bir şey seçtin insan az da bahseder da Nevzat Başkan yalnız bir diğer detay Mehmet Yiğit Alp 'in çubuklu ve beyazdan bahsetmesi 3. Forma nın esamesi yok şuan

Yorum

• arkadaşlar dün ts medya'nın twitterinde dolanıyordu..iddalara göre gelecek sezon ki beyaz formamız..
                  DAr-j7zXYAA9cae.jpg

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Twitter da gördüm taraftar tasarımı sizce nasıl??
                    Bu yıl forumda gördüğüm en iyi, en güzel tasarım harika olmuş. Yıldız yaka, Nike amblemi ve koltuk altındaki renklerin uyumu müthiş, krem ve hardalvari renkler bordo ile çok uyumlu.benim forma alışkanlığım yok mağazalardan genelde swit, tişört vb. Alırım lakin bu forma olsa hemen alırım. Harika olmuş.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fan tasarımı ama oluru var Nike çubuklu yapımında bazı takımlara yaptı bunu
                      Çok heveslendim bak bu formaya. Başka bir şey çıkarsa hayal kırıklığına uğrıcam

Yorum

• Aydın seçtiyse çubukluyu unutun
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Tarihimizdeki en uyumlu seti yine Nevzat Aydın seçmişti. Niye önyargılarınızı bırakmıyorsunuz?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar dün ts medya'nın twitterinde dolanıyordu..iddalara göre gelecek sezon ki beyaz formamız..
                            [ATTACH]12906[/ATTACH]

Coktan yalanlandi

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Tarihimizdeki en uyumlu seti yine Nevzat Aydın seçmişti. Niye önyargılarınızı bırakmıyorsunuz?

Evet iyi bir setti abi. Sponsor vs. olsaydı çok daha iyi olabilirdi.

Benim tek sıkıntım yakaylaydı. Yakalı formaları sevmiyorum o yüzden çubuklu değil mavi formadan almıştım.

Yukarda trabzonsporvideo'da paylaşılan çubuklu forma çok iyi. Keşke öyle bir şey olsa.

Yorum

Tarihimizdeki en uyumlu seti yine Nevzat Aydın seçmişti. Niye önyargılarınızı bırakmıyorsunuz?

Hacıosmanoğlu döneminde Nevzat Aydın nasıl seçti bu formaları?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X