İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebari yeni kalıp kullanılsa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formayi kulup kendi tasarlayip yaptigi icin bu seneki beyaz forma gibo daha erken cikiyor diger iki formada nike ile secilip geldigi icin daha gec ts clubtan aldgm bilgi bu benim de
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapılış sürecinde nasıl bir mantık var bilmiyorum ama normalde önce seçilenlerin önce çıkması lazım değil mi nike ile seçilenler aylar öncesinden seçildi beyaz ı kulüp hala tasarlıyor ne ara bitirecek de üretime girip ay sonuna satışa çıkaracaklar bilen varsa anlatsın.Bide Nike dan seçilenler le bizim tasarladığımızın kalıbı nasıl olacak elit mi hep muamma sorular...125.inci senesini kutlayan Hertha Berlin e özel forma yapmayan nike bize mi yapacak hemde elit
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElit mi? Güldürmeyin Allah aşkına125.inci senesini kutlayan Hertha Berlin e özel forma yapmayan nike bize mi yapacak hemde elit
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen senin bu dediğini forum da 20 gün önce paylaşmıştım ama galiba görmediniz hatta tam tersini iddaa eden arkadaşlar olmuştu forum da da kaç aydır elit olacak yöneticilerin açıklamaları bu yönde diye bir dünya mesajlar atıldı insanlar tarafından Hayırlısı artık ne diyeyim ..
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekolları dışında beyaz formanın böyle olabileceğini düşünüyorum. tasarımlar çok hoş. elinize sağlık.
gelecek sezonda bu sezonun beyazını giyeceğiz sanırım(kalıp olarak) siyah nike
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum