Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftar forması çıkarmak ne kadar doğru bilemedim.
    120 bin forma satacaz diye hedef koyuyorsun kendi bacağına daha ucuz forma çıkararak sıkıyorsun.
    pek akılcı gelmedi bana kulubun bu yaptığı.
    Katılıyorum, akılcılığı bırak resmen aptallık

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar formaların kesimleri biraz büyük bilginiz olsun. Ben normalde L giyiyorum ancak bizim formalarda L bana dar olurdu önceki yıllarda. Bu sene xl alayım çok farketmez demiştim.

Çok farketti, baya geniş oldu.
      Boy kg nedir?

Loading %61..

Yorum

• Cumartesi sipariş verdim TS Club'tan Bayram gelecek hala kargoya hazırlanıyor. Ne yapıyorlar anlamadım formayı el ile mi dokuyorlar.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cumartesi sipariş verdim TS Club'tan Bayram gelecek hala kargoya hazırlanıyor. Ne yapıyorlar anlamadım formayı el ile mi dokuyorlar.

El Dokuma Tezgahı, Kastamonu.jpg
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]10743[/ATTACH]
            Teyze daha hızlı bence Ts Club şu işi max 3 Güne çekmeli. Mağazada yok internetten al diyorlar sonra böyle oluyor.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boy kg nedir?

Loading %61..
              1.86 boy/95 kg
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Geçtiğimiz cumartesi Tsclub'un sitesinden sipariş verdim yarın 1 hafta olacak,Pazartesi-Perşembe bayram...bekliyorum hala.
                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçtiğimiz cumartesi Tsclub'un sitesinden sipariş verdim yarın 1 hafta olacak,Pazartesi-Perşembe bayram...bekliyorum hala.
                  benim siparişi 8. günde kargoya verebildiler ona göre hesap edin yani kaldı ki bu saatten sonra verilse bile bayramdan önce size ulaşması mümkün değil

Yorum

• Formalara inanilmaz ilgi var Trabzonda İki gun gittim alisverise baya sira var, bu nedenle isim bile yazdiramadim formaya..

İnternetten siparis verenlere kaynaginda satmak varken sira zor gelir bence bayramdan sonra ancak kargo yaparlar..
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Formalarin bedenleri 2013 2014 bedenlerine gore daha bol ben once cubuklu aldim sonra bordo bordo forma beyaz detaylarla gercekten cok iyi duruyor tabiri caizse ates ediyor halbuko beyaz diye cok elestrmstm smdi kendimi elestiriyorum

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ts club u baştan aşağı yenilemek lazım. işe maaş alıp ama bilgisiz arkadaşları yollamakla başlamalılar. soruyorsun bu ürün neden yok ya da ne zaman gelecek diye bilmiyorum ki yhaa deyip pis pis sırıtıyor. sanki 20 yıllık arkadaşım mübarek. nedir bu lüzumsuz davranışlar? babanızın dükkanı mı orası ? özellikle forum ts club çok itici.
                        lay lay lay

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION]
                          Hayırlı günler abi,
                          bir sorum olacak cevabını başka yerde bulamadım

Yeni sezon çubuklu formamı Ümraniye Ts Cluptan aldım
                          internetde sadece beyaz fotmalarda laser delikleri görünüyor.
                          TS Clupta ki beyaz formalarda göremedim?

Kaldı ki neden sadece beyaz formalarda laser delikleri var?

Saygılarımla
                          En son memmedaga tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 16:54.
                          sakin olun...

Yorum

• Bugün Bakırköy tsclub dan bilet indirimli formalarımızı aldık arkadaşımla. Çubuklu alacaktım ama bordo forma fotolardan gözükenden çok daha güzel. Bordo forma aldık bizde Avrupa Yakasında bilet kullanıcak Arkadaşlara duyurulur

Yorum

• İlk olarak İsmail05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün Bakırköy tsclub dan bilet indirimli formalarımızı aldık arkadaşımla. Çubuklu alacaktım ama bordo forma fotolardan gözükenden çok daha güzel. Bordo forma aldık bizde Avrupa Yakasında bilet kullanıcak Arkadaşlara duyurulur
                              Pasoligle bilet alanlar nasıl alıyor indirimi?
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Herhangi bir tsclub'a gidip nüfus kağıdinı gösterince forma hediyenizi alıyorsunuz diye biliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X