Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabahtan beri bu gönderiyi paylasanla tartışıyorum bı anlatamadım bu değil falan diye hala bu olacak diyor

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Teyzemiz vefat etmediyse Ts Club'a tasarımcı olarak alınmalı.Ciddiyim!

Sent from my iPhone using Tapatalk
      formaları o teyze dikmediki.eskiler bilir 90 li yılların başında neredeyse sokakta oynayan bütün çocukların üstünde o formaların aynısı vardı.yazın çocuklar tişört yerine forma giyerdi. hatta bendede vardı. ayrıca 4 büyüklerin çocuk forması hepsi aynıydı ve aynı kalıpti. sadece renk tonları farkliydi..yani teyze dikti haberleri asparagastir
      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 23:17.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formaları o teyze dikmediki.eskiler bilir 90 li yılların başında neredeyse sokakta oynayan bütün çocukların üstünde o formaların aynısı vardı.yazın çocuklar tişört yerine forma giyerdi. hatta bendede vardı. ayrıca 4 büyüklerin çocuk forması hepsi aynıydı ve aynı kalıpti. sadece renk tonları farkliydi..yani teyze dikti haberleri asparagastir
        Okuduğum yerde öyle yazıyordu.O fotoğraftaki çocukların birinin ağzından yazılmış.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İddialara göre 2017/2018 sezonundaki 3. Formamız.
          Doğruluğu nedir acaba ? Şahsi fikrim beğenmedim.
          buralardan bir arkadaş yapmıştı galiba bunu kesinlikle yalan nike ın bir kere böyle kalıbı yok bile

Yorum

• bir deli bir kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor!

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]12659[/ATTACH][ATTACH]12660[/ATTACH][ATTACH]12661[/ATTACH]
              Bakın, arkadaş bu fotoğrafı Neredeyse 1 ay önce forumda paylaşmış. Belki de kendi tasarımı... Dün "formalar sızdı" diye haber oldu. Üstüne bir de burada tartışılıyor. Ben anlamıyorum bu işi...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakın, arkadaş bu fotoğrafı Neredeyse 1 ay önce forumda paylaşmış. Belki de kendi tasarımı... Dün "formalar sızdı" diye haber oldu. Üstüne bir de burada tartışılıyor. Ben anlamıyorum bu işi...
                Ben daha yeni görüyorum bunlari ama harbiden mükemmel formalar. Bunlar yapilsin bir ay yari aç gezerim birer tane alirim üçünden de.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk forma Galatasaray'ın bu sezon giydiği forma değil mi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk forma Galatasaray'ın bu sezon giydiği forma değil mi?
                    Sanırım öyle.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Benziyor.

b26ef615fe41cb81f772187d123680bf.jpg

Şu fena değil bence Aston Villa stili bir formamız olacaksa kol ve yakası tekrar tasarlanarak güzel bir şey çıkarılabilir ortaya. Onun dışında formalar fan yapımı şortlardan vs. belli.

Yorum

• bordo formamızın bu tarz olabileceğini düşünüyorum ama aston villa tarzı formamız böyle olmayacaktır gibime geliyor. beyaz forma mayıs sonu çıkacak deniyordu, artık yavaş yavaş sızıntıları bekliyoruz

Yorum

• Formalar Sertaç Gezici adlı tasarımcının çalışması. https://twitter.com/tribundergi/stat...39712052908032 Her şeye çok çabuk atlanıyor maalesef.

Ayrıca herhangi bir duyum yok mu? Hiç mi bilgi sızmadı bu sene? yavaştan aksın buralar
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar Sertaç Gezici adlı tasarımcının çalışması. https://twitter.com/tribundergi/stat...39712052908032 Her şeye çok çabuk atlanıyor maalesef.

Ayrıca herhangi bir duyum yok mu? Hiç mi bilgi sızmadı bu sene? yavaştan aksın buralar
                            Çubuklumuz var beyaz var beyaz da mavi detaylar var 3. Bilmiyoruz sürpriz mis

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çubuklumuz var beyaz var beyaz da mavi detaylar var 3. Bilmiyoruz sürpriz mis
                              sen formalari gördünmü renktasim ??
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ben beyaz formaya Hamburg'un yaptığı gibi detaylar bekliyorum.Özel forma dediklerine de olabilir.Nevzat Aydın bu sene farkını ortaya koymalı.Katalog formalarından olabileceklerin en iyisini yaptı.Zevkli bir adam.Bu sene 60.000 forma satmış olmamız lazım.Bu az görülebilir fakat Avrupa'da ilk 30-35'e girer.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X