Sabahtan beri bu gönderiyi paylasanla tartışıyorum bı anlatamadım bu değil falan diye hala bu olacak diyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu Teyzemiz vefat etmediyse Ts Club'a tasarımcı olarak alınmalı.Ciddiyim!
Sent from my iPhone using TapatalkEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 10.05.2017, 23:17.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaları o teyze dikmediki.eskiler bilir 90 li yılların başında neredeyse sokakta oynayan bütün çocukların üstünde o formaların aynısı vardı.yazın çocuklar tişört yerine forma giyerdi. hatta bendede vardı. ayrıca 4 büyüklerin çocuk forması hepsi aynıydı ve aynı kalıpti. sadece renk tonları farkliydi..yani teyze dikti haberleri asparagastir
Sent from my iPhone using TapatalkKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİddialara göre 2017/2018 sezonundaki 3. Formamız.
Doğruluğu nedir acaba ? Şahsi fikrim beğenmedim.
Yorum
-
İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12659[/ATTACH][ATTACH]12660[/ATTACH][ATTACH]12661[/ATTACH]Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın, arkadaş bu fotoğrafı Neredeyse 1 ay önce forumda paylaşmış. Belki de kendi tasarımı... Dün "formalar sızdı" diye haber oldu. Üstüne bir de burada tartışılıyor. Ben anlamıyorum bu işi...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın, arkadaş bu fotoğrafı Neredeyse 1 ay önce forumda paylaşmış. Belki de kendi tasarımı... Dün "formalar sızdı" diye haber oldu. Üstüne bir de burada tartışılıyor. Ben anlamıyorum bu işi...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk forma Galatasaray'ın bu sezon giydiği forma değil mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Benziyor.
b26ef615fe41cb81f772187d123680bf.jpg
Şu fena değil bence Aston Villa stili bir formamız olacaksa kol ve yakası tekrar tasarlanarak güzel bir şey çıkarılabilir ortaya. Onun dışında formalar fan yapımı şortlardan vs. belli.
Yorum
-
Formalar Sertaç Gezici adlı tasarımcının çalışması. https://twitter.com/tribundergi/stat...39712052908032 Her şeye çok çabuk atlanıyor maalesef.
Ayrıca herhangi bir duyum yok mu? Hiç mi bilgi sızmadı bu sene? yavaştan aksın buralar● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar Sertaç Gezici adlı tasarımcının çalışması. https://twitter.com/tribundergi/stat...39712052908032 Her şeye çok çabuk atlanıyor maalesef.
Ayrıca herhangi bir duyum yok mu? Hiç mi bilgi sızmadı bu sene? yavaştan aksın buralar
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklumuz var beyaz var beyaz da mavi detaylar var 3. Bilmiyoruz sürpriz misBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Ben beyaz formaya Hamburg'un yaptığı gibi detaylar bekliyorum.Özel forma dediklerine de olabilir.Nevzat Aydın bu sene farkını ortaya koymalı.Katalog formalarından olabileceklerin en iyisini yaptı.Zevkli bir adam.Bu sene 60.000 forma satmış olmamız lazım.Bu az görülebilir fakat Avrupa'da ilk 30-35'e girer.
Sent from my iPhone using TapatalkKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum