bizde kurmak istedikde ondan soruyorum
burada 12 bine vuruyor
ucuza bir tesis bulamadik
Bir iki arkadaş da kendi şehirlerinde kurmak istediler, yapamadılar aynı sebepten. Hem onları hem de yanlarında üç lig yüksekte oynayan 7 kişiyi getirdik. Çevrenin bütün gücünü bizim takımda topladık derken bu sezon 18'de 16 galibiyet yapınca bu sefer Eintracht Frankfurtta kaptanlık yapmış 29 yaşında bi Almanı getirebildik kışın.
Valla abi başlangıcı yapmada sıkıntı var, ama heves varsa gerisi geliyor. Bizim burda yıllardır şehirdeki diğer beş takımın sahalarını kiraliyorduk. O kulüplerden birisinin başkanı bizim yükselişi görünce kendi reklamım da olur diye bize aylık 700 €'dan kiraladı sahasını haftanın üç günü. Yılın on ayı ordayız. Isterseniz bizim gibi haftadan haftaya kiralayarak başlayabilirsiniz çevredeki takımlardan.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.02.2017, 22:27.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Bir iki arkadaş da kendi şehirlerinde kurmak istediler, yapamadılar aynı sebepten. Hem onları hem de yanlarında üç lig yüksekte oynayan 7 kişiyi getirdik. Çevrenin bütün gücünü bizim takımda topladık derken bu sezon 18'de 16 galibiyet yapınca bu sefer Eintracht Frankfurtta kaptanlık yapmış 29 yaşında bi Almanı getirebildik kışın.
Valla abi başlangıcı yapmada sıkıntı var, ama heves varsa gerisi geliyor. Bizim burda yıllardır şehirdeki diğer beş takımın sahalarını kiraliyorduk. O kulüplerden birisinin başkanı bizim yükselişi görünce kendi reklamım da olur diye bize aylık 700 €'dan kiraladı sahasını haftanın üç günü. Yılın on ayı ordayız. Isterseniz bizim gibi haftadan haftaya kiralayarak başlayabilirsiniz çevredeki takımlardan.
tesis bol, ama fiyatlar o bicim
viyanadan 1 km cikiyorsun ceyregine kiraliyorlar tesisleri, ama viyana disinda maclar var 100 km yol gitmelisin
ozamanda milletin zaman sorunu olusuyor
biseyler yapacagiz, bakalim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
tesis bol, ama fiyatlar o bicim
viyanadan 1 km cikiyorsun ceyregine kiraliyorlar tesisleri, ama viyana disinda maclar var 100 km yol gitmelisin
ozamanda milletin zaman sorunu olusuyor
biseyler yapacagiz, bakalim
Fizyoterapist zorunluluğu varsa hemen başlayabilirim Duruma göre orta saha da oynarım
Takılıyorum abi. Çalışma iznim falan olsa ciddi olabilirdim. Gerçi Avusturya ile aramız kötü bu ara. Viyana'da bi süre yaşamak isterdim. En yaşanabilen kentlerdenmiş hatta birinci idi yanılmıyorsam
Takılıyorum abi. Çalışma iznim falan olsa ciddi olabilirdim. Gerçi Avusturya ile aramız kötü bu ara. Viyana'da bi süre yaşamak isterdim. En yaşanabilen kentlerdenmiş hatta birinci idi yanılmıyorsam
evet
sehir baska ülke bambaska
izin isleri olmaz isler degil ama tavsiye etmem, kisa süreli olsada
illa biraz uzaklasacam diyorsan yeni zelandada 6 ay portakal toplama iscisi olmani tavsiye ederim
benim yakin arkadasim gitti, adam bambaska insan olarak döndü. 100% relax artik
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 00:59.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum