Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yeni sezondan beklediklerim

Yorum

• Vallaha biz Nike'den Puma'ya geçtik ve mutluyuz. Sadelik şıklık ve atletik görünüm bir arada. Kesinlikle tavsiyr ederiz.

FB_IMG_1487439485061.jpg
        FB_IMG_1487439480927.jpg
        FB_IMG_1487439477990.jpg
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vallaha biz Nike'den Puma'ya geçtik ve mutluyuz. Sadelik şıklık ve atletik görünüm bir arada. Kesinlikle tavsiyr ederiz.

[ATTACH]12378[/ATTACH]
          [ATTACH]12379[/ATTACH]
          [ATTACH]12380[/ATTACH]
          Öyle bir yazmışsın ki sanki özel

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle bir yazmışsın ki sanki özel
            Tabiki özel. Armaya baksana, formaya göre ayarlanmış renkleri. Trabzonspor daha beceremedi bunu.

Yorum

Tabiki özel. Armaya baksana, formaya göre ayarlanmış renkleri. Trabzonspor daha beceremedi bunu.
              takimin yillik gideri ne kadar
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takimin yillik gideri ne kadar
                Biz yönetime gelmeden önce herhangi bir geliri gideri yoktu ve sağa sola borçluydu. Senelik 10 bin €'ya yakın gider ve aynı oranda gelir var artık.

Yorum

Biz yönetime gelmeden önce herhangi bir geliri gideri yoktu ve sağa sola borçluydu. Senelik 10 bin €'ya yakın gider ve aynı oranda gelir var artık.
                  bizde kurmak istedikde ondan soruyorum
                  burada 12 bine vuruyor
                  ucuza bir tesis bulamadik

Ünal Karaman

Yorum

bizde kurmak istedikde ondan soruyorum
                    burada 12 bine vuruyor
                    ucuza bir tesis bulamadik
                    Bir iki arkadaş da kendi şehirlerinde kurmak istediler, yapamadılar aynı sebepten. Hem onları hem de yanlarında üç lig yüksekte oynayan 7 kişiyi getirdik. Çevrenin bütün gücünü bizim takımda topladık derken bu sezon 18'de 16 galibiyet yapınca bu sefer Eintracht Frankfurtta kaptanlık yapmış 29 yaşında bi Almanı getirebildik kışın.

Valla abi başlangıcı yapmada sıkıntı var, ama heves varsa gerisi geliyor. Bizim burda yıllardır şehirdeki diğer beş takımın sahalarını kiraliyorduk. O kulüplerden birisinin başkanı bizim yükselişi görünce kendi reklamım da olur diye bize aylık 700 €'dan kiraladı sahasını haftanın üç günü. Yılın on ayı ordayız. Isterseniz bizim gibi haftadan haftaya kiralayarak başlayabilirsiniz çevredeki takımlardan.
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.02.2017, 22:27.

Yorum

Bir iki arkadaş da kendi şehirlerinde kurmak istediler, yapamadılar aynı sebepten. Hem onları hem de yanlarında üç lig yüksekte oynayan 7 kişiyi getirdik. Çevrenin bütün gücünü bizim takımda topladık derken bu sezon 18'de 16 galibiyet yapınca bu sefer Eintracht Frankfurtta kaptanlık yapmış 29 yaşında bi Almanı getirebildik kışın.

Valla abi başlangıcı yapmada sıkıntı var, ama heves varsa gerisi geliyor. Bizim burda yıllardır şehirdeki diğer beş takımın sahalarını kiraliyorduk. O kulüplerden birisinin başkanı bizim yükselişi görünce kendi reklamım da olur diye bize aylık 700 €'dan kiraladı sahasını haftanın üç günü. Yılın on ayı ordayız. Isterseniz bizim gibi haftadan haftaya kiralayarak başlayabilirsiniz çevredeki takımlardan.
                      tesis bol, ama fiyatlar o bicim
                      viyanadan 1 km cikiyorsun ceyregine kiraliyorlar tesisleri, ama viyana disinda maclar var 100 km yol gitmelisin
                      ozamanda milletin zaman sorunu olusuyor

biseyler yapacagiz, bakalim

Ünal Karaman

Yorum

tesis bol, ama fiyatlar o bicim
                        viyanadan 1 km cikiyorsun ceyregine kiraliyorlar tesisleri, ama viyana disinda maclar var 100 km yol gitmelisin
                        ozamanda milletin zaman sorunu olusuyor

biseyler yapacagiz, bakalim
                        Fizyoterapist zorunluluğu varsa hemen başlayabilirim Duruma göre orta saha da oynarım
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fizyoterapist zorunluluğu varsa hemen başlayabilirim Duruma göre orta saha da oynarım
                          buyur gelde, biraz uzak degilmisin?

Ünal Karaman

Yorum

İtina ile logo yapılır

Yorum

Takılıyorum abi. Çalışma iznim falan olsa ciddi olabilirdim. Gerçi Avusturya ile aramız kötü bu ara. Viyana'da bi süre yaşamak isterdim. En yaşanabilen kentlerdenmiş hatta birinci idi yanılmıyorsam
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takılıyorum abi. Çalışma iznim falan olsa ciddi olabilirdim. Gerçi Avusturya ile aramız kötü bu ara. Viyana'da bi süre yaşamak isterdim. En yaşanabilen kentlerdenmiş hatta birinci idi yanılmıyorsam
                                evet

sehir baska ülke bambaska

izin isleri olmaz isler degil ama tavsiye etmem, kisa süreli olsada
                                illa biraz uzaklasacam diyorsan yeni zelandada 6 ay portakal toplama iscisi olmani tavsiye ederim
                                benim yakin arkadasim gitti, adam bambaska insan olarak döndü. 100% relax artik
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 00:59.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X