Bedenler inanılmaz sıkıntılı M'si M değil kesimi tuhaf. XL'ı 4XL boyunda. İnternetten aldım pişmanım . Bakalım değişebilecek miyim bedenleri.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntrenman ürünleri ve polar ay sonu TS Club mağazalarında satışa çıkacakmış..BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sorunu ne zaman yaşadınız bilmiyorum ama geçenlerde buraya yazmıştım.Benimde sipariş verdiğim forma kargo çalışanları tarafından çalınmıştı.
Kulüp ile iletişime geçtim,durumu kendilerine fotoğraflarla anlattım ve benimle hemen ilgilendiler, 4-5 gün içerisinde de yeni forma gönderdiler.
Ama kargo sorununa her açıdan bir çözüm bulmaları gerekiyor.
Yorum
-
Armalar patır patır düşüyor formalardan.Beyaz da dikişli olmalıydıTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuklar için çubuklu forma neden satışa çıkmadı acaba? Small forma yine olmuyor maalesef :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de çocuğa çubuklu forma almak için bekliyorum. Kendime çubuklu aldım ona da çubuklu alayım diyeİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
Basketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
maxresdefault.jpg
Yorum
-
İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
[ATTACH]10939[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ara Fifa17 aldim ve ordaki formalarimiz bordo olani ve beyaz olani(
cubuklu cok gec ciktidesign is my passion
Yorum
-
İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
[ATTACH]10939[/ATTACH]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunu hummel'in sitesinde bulamadım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buyurun;
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum