Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bedenler inanılmaz sıkıntılı M'si M değil kesimi tuhaf. XL'ı 4XL boyunda. İnternetten aldım pişmanım . Bakalım değişebilecek miyim bedenleri.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Antrenman ürünleri ve polar ay sonu TS Club mağazalarında satışa çıkacakmış..

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antrenman ürünleri ve polar ay sonu TS Club mağazalarında satışa çıkacakmış..
        Çok güzel haber, mutlaka almayı düşünüyorum.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sorunu ne zaman yaşadınız bilmiyorum ama geçenlerde buraya yazmıştım.Benimde sipariş verdiğim forma kargo çalışanları tarafından çalınmıştı.

Kulüp ile iletişime geçtim,durumu kendilerine fotoğraflarla anlattım ve benimle hemen ilgilendiler, 4-5 gün içerisinde de yeni forma gönderdiler.

Ama kargo sorununa her açıdan bir çözüm bulmaları gerekiyor.
          bu sorunu sanırım 6-7 ay önce yaşamıştım. Defalarca tsclub müşteri hizmetleri ile görüştüm. her seferinde kargo gelip alacak şeklinde oyalandım. En sonunda ben de pes ettim. Bundan sonra alışverişlerimi temiz temiz tsclub mağazalarından yapıyorum.

Yorum

• Armalar patır patır düşüyor formalardan.Beyaz da dikişli olmalıydı
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yine atlete arma yapıştırmışız

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çocuklar için çubuklu forma neden satışa çıkmadı acaba? Small forma yine olmuyor maalesef :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çocuklar için çubuklu forma neden satışa çıkmadı acaba? Small forma yine olmuyor maalesef :/

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Bugun Ümraniye Tsclubta Çocuk çubuklu forma üretilmeyebilir dediler, hatta üretilmeyecegini duyduk dediler, ne kadar dogru bilemem
                  Ben de çocuğa çubuklu forma almak için bekliyorum. Kendime çubuklu aldım ona da çubuklu alayım diye
                  İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Benım formalar hala gelmedı
                    Idman urunlerı yakında satısa çıkar herhalde.
                    Suanda ne kadar forma sattıgımızı bılen varmı

Yorum

• Bu ara Fifa17 aldim ve ordaki formalarimiz bordo olani ve beyaz olani (
                      cubuklu cok gec cikti

Yorum

• Basketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
                        maxresdefault.jpg

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
                          [ATTACH]10939[/ATTACH]

Bu forma gerçekten de şahane olmuş. Hemen almak lazım.

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ara Fifa17 aldim ve ordaki formalarimiz bordo olani ve beyaz olani (
                            cubuklu cok gec cikti
                            Kaleci formamızda yok ya.Güncelleme ile düzelir mi?
                            design is my passion

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Basketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
                              [ATTACH]10939[/ATTACH]

Ben bunu hummel'in sitesinde bulamadım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bunu hummel'in sitesinde bulamadım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buyurun;

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X