İlk olarak OFLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah
Yorum
-
Bakırköy şubesine gereken yapılmış. http://www.trabzonspor.org.tr/tr/hab...inde-11-9-2016
Ama bu kulüp değer ve ilkelerden bahsedince de komik oluyor● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel forma tasarımları yapsınlar şimdiden.detaylar önemli.bu sezonki gibi üstün kötü apartman altından çıkmış gibi tasarımlar olmasın.bir avrupa takımlarındaki formalara bakıyorum.bide bizimkine.olmamış.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet sayfasından sipariş verdiğim 2 kupanın paramparça gelmesinin akabinde hiçbir şekilde ilgilenmemeleri sonrasında bir daha internetten sipariş vermedim..
Kulüp ile iletişime geçtim,durumu kendilerine fotoğraflarla anlattım ve benimle hemen ilgilendiler, 4-5 gün içerisinde de yeni forma gönderdiler.
Ama kargo sorununa her açıdan bir çözüm bulmaları gerekiyor.En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 23:19.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum