Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pasoligle bilet alanlar nasıl alıyor indirimi?
    kimlik numaranızı vermeniz yetiyor
    sakin olun...

Yorum

• Eyvallah ����
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah ����
        yanınızda pasoliginizi de götürürseniz daha iyi olur sanırım. Biz alırken başka birine pasoliginiz yanınızda mı diye sormuşlardı.

Yorum

• Nihayet seneler sonra beyaz sort

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yillar sonra bugün cubuklu formanin altina beyaz sort giyecez........güzel haber bence

Yorum

• Bakırköy şubesine gereken yapılmış. http://www.trabzonspor.org.tr/tr/hab...inde-11-9-2016

Ama bu kulüp değer ve ilkelerden bahsedince de komik oluyor
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Uzun yıllar sonra beyaz şort konç kombinasyonuyla maça çıkmışız ama hevesimiz kursağımızda kalmış.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  50.Yıl logo çalışmamla formanın buluşması
                  Biraz zorlama olmuş sanki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 12.09.2016, 22:12.

Yorum

• Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

bizim neden böyle bir sayfamız yok ?
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://store.nike.com/tr/tr_tr/pw/galatasaray/bvd

bizim neden böyle bir sayfamız yok ?
                        Kategori farki hem zatem forma disi ne urunumuz var ki

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• güzel forma tasarımları yapsınlar şimdiden.detaylar önemli.bu sezonki gibi üstün kötü apartman altından çıkmış gibi tasarımlar olmasın.bir avrupa takımlarındaki formalara bakıyorum.bide bizimkine.olmamış.
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            güzel forma tasarımları yapsınlar şimdiden.detaylar önemli.bu sezonki gibi üstün kötü apartman altından çıkmış gibi tasarımlar olmasın.bir avrupa takımlarındaki formalara bakıyorum.bide bizimkine.olmamış.
                            Ayıptır sormasi sendeki formaları buraya yükler misin? Hangi tarz formalari beğenip aldığına bakalim.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İnternet sayfasından sipariş verdiğim 2 kupanın paramparça gelmesinin akabinde hiçbir şekilde ilgilenmemeleri sonrasında bir daha internetten sipariş vermedim..

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnternet sayfasından sipariş verdiğim 2 kupanın paramparça gelmesinin akabinde hiçbir şekilde ilgilenmemeleri sonrasında bir daha internetten sipariş vermedim..
                                Bu sorunu ne zaman yaşadınız bilmiyorum ama geçenlerde buraya yazmıştım.Benimde sipariş verdiğim forma kargo çalışanları tarafından çalınmıştı.

Kulüp ile iletişime geçtim,durumu kendilerine fotoğraflarla anlattım ve benimle hemen ilgilendiler, 4-5 gün içerisinde de yeni forma gönderdiler.

Ama kargo sorununa her açıdan bir çözüm bulmaları gerekiyor.
                                En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 23:19.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X