Çocuk formalarında sadece Bordo forma varmış, Onun da birçok yerde bedeni yok. Çubuklu formanın gelip gelmeyecegi hala mechul.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bütçem sebebi ile bir forma alma hedefi ile yola çıkıp bursaspor maçında 2 bilet alarak formayı bedavaya getirme ümidi ile.. bugün öğrenmiş olduğum her bir bilet, bir forma için indirimde geçerli lafından sonra hesaplamalarıma göre bir bilete 79tl vermiş biri olarak iki bilet 158 lira+ indirimden dolayı mecbur 2 forma alacağımdan toplam maliyet 300 tl oldu. yanlış hesaplamalardan yola çıkarak yaptığım bu maliyet ile bilseydim kombine alırdım zaten forma hediyeli. kazıklandım mı ben ya..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütçem sebebi ile bir forma alma hedefi ile yola çıkıp bursaspor maçında 2 bilet alarak formayı bedavaya getirme ümidi ile.. bugün öğrenmiş olduğum her bir bilet, bir forma için indirimde geçerli lafından sonra hesaplamalarıma göre bir bilete 79tl vermiş biri olarak iki bilet 158 lira+ indirimden dolayı mecbur 2 forma alacağımdan toplam maliyet 300 tl oldu. yanlış hesaplamalardan yola çıkarak yaptığım bu maliyet ile bilseydim kombine alırdım zaten forma hediyeli. kazıklandım mı ben ya..You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kaziklanmadin. Sadece başkan aslinda bütçenin 2 forma alabilcek durumda olduğunu gösterdiYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenüz alacak durumda değilim yani almadım yarın alacağım sordum çubuklu yarın geliyormuş..
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi bayii?
ümraniyeYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ts club efsane cubuklu calismasi olmali
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahım şaka olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümraniyeye çubuklu s beden geldimi bilen varmı aradım ulaşamadım..
Ahmet ben bugün öğlen 13 gibi Ümraniye TSClub'daydım.Çubuklu S beden yoktu,sadece beyazda vardı S beden.Sordum formalar gelecek mi diye gelecek bekliyoruz dediler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum