Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çocuk formalarında sadece Bordo forma varmış, Onun da birçok yerde bedeni yok. Çubuklu formanın gelip gelmeyecegi hala mechul.
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• bütçem sebebi ile bir forma alma hedefi ile yola çıkıp bursaspor maçında 2 bilet alarak formayı bedavaya getirme ümidi ile.. bugün öğrenmiş olduğum her bir bilet, bir forma için indirimde geçerli lafından sonra hesaplamalarıma göre bir bilete 79tl vermiş biri olarak iki bilet 158 lira+ indirimden dolayı mecbur 2 forma alacağımdan toplam maliyet 300 tl oldu. yanlış hesaplamalardan yola çıkarak yaptığım bu maliyet ile bilseydim kombine alırdım zaten forma hediyeli. kazıklandım mı ben ya..
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bütçem sebebi ile bir forma alma hedefi ile yola çıkıp bursaspor maçında 2 bilet alarak formayı bedavaya getirme ümidi ile.. bugün öğrenmiş olduğum her bir bilet, bir forma için indirimde geçerli lafından sonra hesaplamalarıma göre bir bilete 79tl vermiş biri olarak iki bilet 158 lira+ indirimden dolayı mecbur 2 forma alacağımdan toplam maliyet 300 tl oldu. yanlış hesaplamalardan yola çıkarak yaptığım bu maliyet ile bilseydim kombine alırdım zaten forma hediyeli. kazıklandım mı ben ya..
        Yok kaziklanmadin. Sadece başkan aslinda bütçenin 2 forma alabilcek durumda olduğunu gösterdi
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• Bakırköy TS Club'da bilet indirimi başlamış mi ?
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok kaziklanmadin. Sadece başkan aslinda bütçenin 2 forma alabilcek durumda olduğunu gösterdi
            henüz alacak durumda değilim yani almadım yarın alacağım sordum çubuklu yarın geliyormuş..

Yorum

henüz alacak durumda değilim yani almadım yarın alacağım sordum çubuklu yarın geliyormuş..
              Hangi bayii?

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangi bayii?
                söylemesem mi talep çok gidince forma bulamayacağımm..

ümraniye

Yorum

• Renkdaslar pendikte fazlasiyla forma mevcut. Ben gittigimde baya forma vardi orda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  ...imza...

Yorum

• az önce ümraniyeyi aradım, bugün çubuklu s beden gelmesi bekleniyormuş ama tam belli değil kargo ne zaman gelirse

Yorum

• Bakırköy ts cluba da pazartesi gelecekmiş

Yorum

• Ts club efsane cubuklu calismasi olmali

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ümraniyeye çubuklu s beden geldimi bilen varmı aradım ulaşamadım..

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ts club efsane cubuklu calismasi olmali

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            efsane formaya tsclub amblemi işlemek, bugünün amblemini işlemek.
                            Allahım şaka olmalı.

Yorum

ümraniyeye çubuklu s beden geldimi bilen varmı aradım ulaşamadım..

Ahmet ben bugün öğlen 13 gibi Ümraniye TSClub'daydım.Çubuklu S beden yoktu,sadece beyazda vardı S beden.Sordum formalar gelecek mi diye gelecek bekliyoruz dediler.

Yorum

• Bugünki ambleme yine razıyımda şu ts club yazısı yerine yuvarlak türk bayrağı koymayı akıl edecekler adamlar kulüpte olmadıkça vizyon sadece başkanın lakabı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X