İlk olarak enes57 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğruysa işler ilginçleşiyor- İddia edilen yeni çubuklu formaya başarısız bir photoshop uygulanmış.
- @DrBaykan61
Bu da diğer omuz...Formamızda bordonun 2 tonunun olduğunu söyleyen yöneticiye inanmayın)
En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 19:26."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Şahinbaş â€@Marco6121 3 Min.Vor 3 MinutenÜbersetzung anzeigen
Ortada dolaşan forma görseli yeni sezon çubuklu forması değildir arkadaşlar bilginiz olsun..
Vallah ben yine de uydurma formayi alirim. gercekten güzel
Yorum
-
Photoshop kullanan profesyonel bir grafik tasarımcı olarak yorumum: görüntü photoshop değil.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İddia edilen yeni çubuklu formaya başarısız bir photoshop uygulanmış.
- @DrBaykan61
Bu da diğer omuz...Formamızda bordonun 2 tonunun olduğunu söyleyen yöneticiye inanmayın)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePhotoshop kullanan profesyonel bir grafik tasarımcı olarak yorumum: görüntü photoshop değil.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrdş bu kalıbı kullanan tüm takımlarda gizli bir ince çizgi geçiyor zaten photoshop falan değil
twitterdan kaynakli alinti
biri kulüp calisani, digeride dogruysa baskanin yakin arkadasiymis
ondan kaynak olarak yeterli olacaklarini düsündügüm mesajlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ben de bu çubukluyu beğendimhiç değilse Trabzonspor logosu tam olması gereken yere yerleştirilmiş... 2010-2011 sezonu formasındaki gibi yana kaydırıp çubuğun tam üstüne gömmemişler. tam iki çubuğun arasına nike logosu gibi...
ekleme: profesyonel grafikerden daha iyi bilirkişiler varmış bunu öğrendik burada... fotomontaj değil diyor size...En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 19:47.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İddia edilen yeni çubuklu formaya başarısız bir photoshop uygulanmış.
- @DrBaykan61
design is my passion
Yorum
-
Mavinin farklı tonda olmasının nedeni ışık, photoshop falan değil.
Photoshop kullanmayanlar kafa karıştırmasın lütfen.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum