Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=trabzonsporkits;1920507510]
    İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Attığım resimlere bakmakta fayda var
    okadar sızlandılar geç kalındı formalar yetişmedi diye, bu takım erken sipariş verilen formalarıda giydi bence bu seneki çubuklu başarılı ben polo yaka olsun isterdim ama buda yine şuanki olumsuzluklara göre bir başarıdır

Yorum

• şu formaları 3 gün geç görsek de profesyonel çekimlerle, futbolcuların üzerinde görseydik keşke. ilk intiba çok önemli. kulüp önlemini almalı bu sızmalara karşı.

Yorum

• image.jpg

Resimın biraz aydinlatım. Formanın güzelliği şimdi daha da belli oluyor bence!

Yorum

• İlk olarak mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]10244[/ATTACH]

resimın biraz aydinlatım. Formanın güzelliği şimdi daha da belli oluyor bence!
          kasli bir abimiz yokmuydu :d

Yorum

• [QUOTE=trabzonsporkits;1920507510]
            İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Attığım resimlere bakmakta fayda var
            okadar sızlandılar geç kalındı formalar yetişmedi diye, bu takım erken sipariş verilen formalarıda giydi bence bu seneki çubuklu başarılı ben polo yaka olsun isterdim ama buda yine şuanki olumsuzluklara göre bir başarıdır

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu formaları 3 gün geç görsek de profesyonel çekimlerle, futbolcuların üzerinde görseydik keşke. ilk intiba çok önemli. kulüp önlemini almalı bu sızmalara karşı.
              Buna alinacak tek önlem: zamaninda siparis ve tanitim lansmani.
              Bu sezon yönetim caresizdi ama gelecek sezondan itibaren her seyin iyi gidecegine eminim.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• QNB logosunun beyaz olması, aralarda beyaz çizgi olması mesaj gibi olmuş.Yani beyaz şort ile kombin olur.Arka taraf bordo sanırım.Çorap renkleri tahminimce formanın üstündeki maviden olur.Işığın kötü olmasına rağmen gayet iyi duruyor.Fit bir vücut üstünde müthiş durur.Birde yaka kısmı sadece kötü bence.Ama kısa sürede bu kadar olur.Yönetimi tebrik ediyorum.
                design is my passion

Yorum

• korsan formalari satmaya baslamislar
                  sikayet edilmis

(YKOTrabzonspor)

Yorum

• gayet iyi bence.
                    inşallah bu forma çıkar yalnız kullanılan amblemi pek beğenmedim.
                    yeri de iyi değil.
                    ayrıca bizim ambleme beyaz kontur yakışmıyormuş
                    En son Murathan tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 19:22.

Yorum

• Ben beğendim çubukluyu.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Işık yanıltıcı.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]10244[/ATTACH]

Resimın biraz aydinlatım. Formanın güzelliği şimdi daha da belli oluyor bence!
                          Nike'ı her bulduğum yerde eleştiririm.

Bu forma ile ilgili tek bir beklentim var, çubuklar arası grimsi bir çizgi var gibi... İnce bir işleme...

Eğer bu şekilde birazcık da olsa özenmişlerse %61 benden OK!

Tabi asıl notumu gelecek sene vereceğim. Nike'tan dolayı değil, onu ite kaka zorlayacak Yönetimden kaynaklı...

Yorum

• formalarin hepsi güzel begenmiyene göz doktoru tavsiye ederim

bu senenin premier lig formalari
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 19:19.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Murat Şahinbaş ‏@Marco6121 3 Min.Vor 3 MinutenÜbersetzung anzeigen
                              Ortada dolaşan forma görseli yeni sezon çubuklu forması değildir arkadaşlar bilginiz olsun..
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Murat Şahinbaş ‏@Marco6121 3 Min.Vor 3 MinutenÜbersetzung anzeigen
                                Ortada dolaşan forma görseli yeni sezon çubuklu forması değildir arkadaşlar bilginiz olsun..
                                Doğruysa işler ilginçleşiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X