Malum ülke durumu biraz daha normale döndükten sonra,formalar kötü kabul ama kötüde olsa destek için en az 1 tane alınmalı fikrindeyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalum ülke durumu biraz daha normale döndükten sonra,formalar kötü kabul ama kötüde olsa destek için en az 1 tane alınmalı fikrindeyim.
Çubuklu seti kurtarır umarım
Yorum
-
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCubuklu gorucuye nezaman cikar? Bilen var mi?
HAftaya inş
Yorum
-
Gitmezdi. Şöyle bir anlayış var: Seçilen en kötüsü olmalı.İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz yerine şöyle bir şey gitmezmiydi

Yorum
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitmezdi. Şöyle bir anlayış var: Seçilen en kötüsü olmalı.
o forma eski yönetimin
ve en kötüsü
Yorum
-
Nike katoloğunda böyle bir model var mı?İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
var diye biliyorum nıke giyen bi takımın formasından yaptım çin takımıydı galiba Guangzhou olabilir akşam eve gidince orjinal resmi atarımİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike katoloğunda böyle bir model var mı?
Yorum
-
Çubuklu böyle güzel olsa bari...İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevar diye biliyorum nıke giyen bi takımın formasından yaptım çin takımıydı galiba Guangzhou olabilir akşam eve gidince orjinal resmi atarımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
forma çok güzel ama bu kadar canlı renk olması imkansız.
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum