Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu son fotoğrafa bakınca aklıma geldi. kesinlikle yazı fontları da çok önemli.
    o sıradan fontlar olmaz inşallah. mesela şu üstteki 7 numaranın stili güzel.
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu son fotoğrafa bakınca aklıma geldi. kesinlikle yazı fontları da çok önemli.

tr de her takım bence kendi fontlarını kullanmalı

Yorum

şu son fotoğrafa bakınca aklıma geldi. kesinlikle yazı fontları da çok önemli.
          Fontlar TFF'nin Arial dayatması. Ne futboldan ne tipografiden ne fonttan anladıkları yok. Geçen sezon şikebahçe aynı isimle başlıyor diye bambaşka bir font kullandı ve bir Allah'ın kulu çıkıp ta siz ne yapıyorsunuz? diyemedi. Yeni sezon ne olur belli değil.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fontlar TFF'nin Arial dayatması. Ne futboldan ne tipografiden ne fonttan anladıkları yok. Geçen sezon şikebahçe aynı isimle başlıyor diye bambaşka bir font kullandı ve bir Allah'ın kulu çıkıp ta siz ne yapıyorsunuz? diyemedi. Yeni sezon ne olur belli değil.
            Avrupa'da farklı font kullanıyoduk ligdeki durumun TFF'den kaynaklı olduğunu bilmiyodum.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• QNB logosu yazının üzerinde olacak şekilde yerleştirilse formaya daha güzel olmaz mı?
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Liverpool maçında giydiğimiz o forma

Bu mavi bizim mavimiz mi ? [MENTION=24344]Ahmet Başkaya[/MENTION]
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kac kere söylüyoruz nikela ilgili bir durum yok ! Hep Nikemi suclu?
                  Evet bu dandik tasarımları da Nike üretmiyor zaten!
                  181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet bu dandik tasarımları da Nike üretmiyor zaten!

tasarımları nike yapıyorda sen neden seçiyorsun daha düzgününü seç ne saçma yorum yaptın

Yorum

• Yorum

• beğenmediğine beğenmedim beğendiğine beğendim diyeceksek o halde;.

Qnb sponsor tanıtımındaki formaları beğenmedim.Hadi bordoyu geçtim de Beyazı hiç iyi değil.

zaten çubukluyu bekleyin muhabbeti de bunu kanıtlıyor.

Yapılması gereken sponsorlara yüklenmek.

bilen bilir o eski avusturya takımları gibi reklamdan forma görünmezdi.Bizde bu formaların her yerini reklamla sponsorla doldurmalıyız.

göğüs,karın,sağ kol kesimine çapraz,sol kol kesimine çapraz,sağ kol üstü ,sol kol üstü,sırt üst,sırt alt,

şortun her iki bacağına çarpraz,kıçına komple reklam...vb.

bari o işe yarasın o beyaz ve bordo formalar.
                        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beğenmediğine beğenmedim beğendiğine beğendim diyeceksek o halde;.

Qnb sponsor tanıtımındaki formaları beğenmedim.Hadi bordoyu geçtim de Beyazı hiç iyi değil.

bilen bilir o eski avusturya takımları gibi reklamdan forma görünmezdi.Bizde bu formaların her yerini reklamla sponsorla doldurmalıyız.

göğüs,karın,sağ kol kesimine çapraz,sol kol kesimine çapraz,sağ kol üstü ,sol kol üstü,sırt üst,sırt alt,

birşeyi de abartmayın be kardeşim. Yahu aç bak Real Madrid'in formalarına.
                          Nesi var düz beyaz. Abartmayın dozunda bırakın. Taraftarsan alıcaksın bu kadar.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

beğenmediğine beğenmedim beğendiğine beğendim diyeceksek o halde;.

Federasyonun reklam alınacak alan için sınırı var diye biliyorum

Yorum

birşeyi de abartmayın be kardeşim. Yahu aç bak Real Madrid'in formalarına.
                              Nesi var düz beyaz. Abartmayın dozunda bırakın. Taraftarsan alıcaksın bu kadar.
                              Beğendiğim formayı alırım beğenmediğim formayı almam beğendiğim formayı almam beğenmediğim formayı alırım ona ben karar veririm.Bu farklı bir şey,fikrimi söylüyorum,diğer takımların yada başkasının ne yaptığı neyi beğenip-beğenmediği umrumda bile değil.Bana kimse bir şeyi dikta edemez.
                              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Beğendiğim formayı alırım beğenmediğim formayı almam beğendiğim formayı almam beğenmediğim formayı alırım ona ben karar veririm.Bu farklı bir şey,fikrimi söylüyorum,diğer takımların yada başkasının ne yaptığı neyi beğenip-beğenmediği umrumda bile değil.Bana kimse bir şeyi dikta edemez.
                                kimsenin sana dikta ettiği yok. başkan nedenlerini tek tek açıkladı. milyon defa aynı cümleleri kurup duruyosunuz.
                                açıp dinleyin o zaman. zamanında sipariş edilmedi bize bunlar kaldı diyor adam. almazsan alma kardeşim. 1 formayla bu takım kurtulmaz.
                                ama senin gibi çok kişi var. sonra takımın halinden yakınıp duruyosunuz.
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X