İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Denildiği gibi ise 3ünü de alırım.
eĞER lazerli kesim ise beyaz forma muhakkak alacağım.
Hele bir de bir kaç rötuş yapılmış ise muhakkak alınır beyaz formaÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
-
beyaz forma yine atlet gibi duruyor. yahu şu formaların kolları ve yakasında bordomavi olan türlerinden seçmiyorlar nerde leş tasarım var hep onu seçiyorlar bu senede ümidim yok formalardan belki çubuklu güzel olur.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 11:06.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
efsane ötesi olmuşş..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Yine sahaya her beyazla çıkışımızda isyan edeceğiz, en azından ben hiç sevmedim. Geçen seneki tenis tshirtüne (yakası düz sadece) elektrik bandını çekmişler. Bari o çizgiler biraz daha kalın olsa ve aşağı kadar tam gitseydi. Geçmiş olsun.En son Erkin tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 11:07.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Yalnız sponsor paylaşmasa kimsenin haberi olmayacak. Hoşuma gitti bu iş.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İyi güzel hoş reklamlarla ilerleyip marka değerini yükseltme girişimi güzel.. Ama galatasaray formalı (Podolski) formalı çocuğu o kadraja sokmayacaksın.. Trabzon şehrinde tek forma giyilir o da TRABZONSPOR formasıdır.."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum