Fly Emirates içimizde hep bir uhde olarak akalacak ama eğer ki QNB sponsor oldu ise umarım kendi isimlerini kullanırlar.Gidip Finansbank gibi bir garabet yazı yazmazlar formaya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQNB dünya markası mı?
Qatar Airways falan olmasın"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynisi degilmi, hatta=ligtv=finansbank....Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat: Emirates Forma: QNB"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel Aksilik olmazsa Katardan gelecek para iyidir yazmış da Barcelonanın formasını atmışlar Qatar Airways li bunun gibi bişe mi diye, o da değil ama yakın demiş herhalde QNB sponsor kesin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence bilse söylemez mi? Sonuçta gazeteci bu adam direk söyler bence. Hiç o değil bu değil çekmez yani
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gazetecilerin duyum olayı da buradan çıkıyor, eveleyip geveleyip takipçi kasıyorlar sosyal medyada.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
-
İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQNB = Qoliath National Bank?
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum