Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son dönemlerde bir mavi(!) şort ya da turkuaz saçmalığı olayı başladı. Bu nasıl meydana geldi, nasıl ortaya çıktı anlamadım. Trabzonspor'un forma kombinasyonunda en olması gereken şortun bordo renkte olmasıdır. Şort bordo olacak. Ya bordo ya da beyaz.. Çubuklu forma, bordo şort, bordo çorap.. veya çubuklu forma, beyaz şort, beyaz çorap.. Mevcut kullanılan mavi renk bu kulübü temsil etmiyor.

Yorum

• Yeni formalar temmuzda.
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son dönemlerde bir mavi(!) şort ya da turkuaz saçmalığı olayı başladı. Bu nasıl meydana geldi, nasıl ortaya çıktı anlamadım. Trabzonspor'un forma kombinasyonunda en olması gereken şortun bordo renkte olmasıdır. Şort bordo olacak. Ya bordo ya da beyaz.. Çubuklu forma, bordo şort, bordo çorap.. veya çubuklu forma, beyaz şort, beyaz çorap.. Mevcut kullanılan mavi renk bu kulübü temsil etmiyor.
        Ne alakası var ?
        Siz bordo şortu seversiniz, bir başkası mavi şortu.
        Sonuçta renklerimiz yaklaşık olarak bunlar. Bazı ufak tefek ton problemleri yaşasak ta eskiden olduğu gibi kırmızı-lacivert gibi yaratıcı kombinasyonlarımız yok en azından.
        Açık renk şort ve konç her zaman iyidir. Beyaz'a da çok fazla takılıyoruz bence. Kendi renklerimiz üzerinden gitmekte fayda var.

Yorum

• Bir de Milli Takım formasını yakından gören var mı ?
          Ben dün tanışma şerefine nail oldum.
          N'olur kimse bir daha bu formadan söz etmesin...

Yorum

• bu senenin formalarının kötü olacagından o kadar eminizki bu baslıgın eski heyecanından eser yok
            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de Milli Takım formasını yakından gören var mı ?
              Ben dün tanışma şerefine nail oldum.
              N'olur kimse bir daha bu formadan söz etmesin...
              Evet gerçekten çok değişik,
              birisi bildiğin kırmızı-siyah Türk Milli takımı formasıyla alakası yok,
              Gençlerbirliği, ulusal düşünürsen Arnavutluk forması gibi,
              diğeri de sanal ortamda şık duruyor ama canlı görünce bizim bu sene TS Clup un ürettiği üzerinde kocaman bir logomuz olan bi forma var ya aynı onun gibi çok basit,çok pazar işi gibi görünüyor.

Renk için de bişi yazacaktım onu da ekleyim
              ben Nike'ın bordosunu da mavisini de çok beğeniyorum,
              elit formamız yok,yöneticilerimiz adam gibi forma seçemiyor Nike'a kızıyoruz ama renkler şahane.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu senenin formalarının kötü olacagından o kadar eminizki bu baslıgın eski heyecanından eser yok

Kötü olmayacak

Yorum

• eski yönetim seçti diye söylenmişti 1 yıl önceden seçildi diye yanlış hatırlamıyorsam
                  İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kötü olmayacak
                  ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                  Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kötü olmayacak

Neye dayanarak böyle söylüyorsun Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bildiğin şeyler olduğu çok açık da yaptıklarına ve konuştuklarına göre şöyle kafamda bir çeviriyorum da heycanlanmıyor değilim yani
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni formalar temmuzda.
                      neye dayanarak söylüyorsun bunu?
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neye dayanarak söylüyorsun bunu?
                        Meydan ts Club'da çalışana sordum. Kaleci forması arıyordum bitmiş yeni sezon formalar ne zaman gelecek peki dedim temmuzda dedi

Hatta ekliyim ; net tarih verebilirmisiniz dedim şuanlık Hayır dedi
                        En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 03.05.2016, 18:48.
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• 1. Formamiz renklerimizle cok sık duruyor evet baska takımlar suan kullaniyor mesela antalya ama renklerimiz ile cok guzel duruyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. Formamiz renklerimizle cok sık duruyor evet baska takımlar suan kullaniyor mesela antalya ama renklerimiz ile cok guzel duruyor
                            reis antalyanın çubuklu olanımı

Yorum

• Takimca yaptirdik gayet hos resim atabilirim

Yorum

• Chmt4pqXEAAO5vr.jpg

[MENTION=46367]TrabzoNapoli[/MENTION]
                                Abi bahsettiğin formayı atabilirsen sevinirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...