Son dönemlerde bir mavi(!) şort ya da turkuaz saçmalığı olayı başladı. Bu nasıl meydana geldi, nasıl ortaya çıktı anlamadım. Trabzonspor'un forma kombinasyonunda en olması gereken şortun bordo renkte olmasıdır. Şort bordo olacak. Ya bordo ya da beyaz.. Çubuklu forma, bordo şort, bordo çorap.. veya çubuklu forma, beyaz şort, beyaz çorap.. Mevcut kullanılan mavi renk bu kulübü temsil etmiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dönemlerde bir mavi(!) şort ya da turkuaz saçmalığı olayı başladı. Bu nasıl meydana geldi, nasıl ortaya çıktı anlamadım. Trabzonspor'un forma kombinasyonunda en olması gereken şortun bordo renkte olmasıdır. Şort bordo olacak. Ya bordo ya da beyaz.. Çubuklu forma, bordo şort, bordo çorap.. veya çubuklu forma, beyaz şort, beyaz çorap.. Mevcut kullanılan mavi renk bu kulübü temsil etmiyor.
Siz bordo şortu seversiniz, bir başkası mavi şortu.
Sonuçta renklerimiz yaklaşık olarak bunlar. Bazı ufak tefek ton problemleri yaşasak ta eskiden olduğu gibi kırmızı-lacivert gibi yaratıcı kombinasyonlarımız yok en azından.
Açık renk şort ve konç her zaman iyidir. Beyaz'a da çok fazla takılıyoruz bence. Kendi renklerimiz üzerinden gitmekte fayda var.
Yorum
-
bu senenin formalarının kötü olacagından o kadar eminizki bu baslıgın eski heyecanından eser yokölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de Milli Takım formasını yakından gören var mı ?
Ben dün tanışma şerefine nail oldum.
N'olur kimse bir daha bu formadan söz etmesin...
birisi bildiğin kırmızı-siyah Türk Milli takımı formasıyla alakası yok,
Gençlerbirliği, ulusal düşünürsen Arnavutluk forması gibi,
diğeri de sanal ortamda şık duruyor ama canlı görünce bizim bu sene TS Clup un ürettiği üzerinde kocaman bir logomuz olan bi forma var ya aynı onun gibi çok basit,çok pazar işi gibi görünüyor.
Renk için de bişi yazacaktım onu da ekleyim
ben Nike'ın bordosunu da mavisini de çok beğeniyorum,
elit formamız yok,yöneticilerimiz adam gibi forma seçemiyor Nike'a kızıyoruz ama renkler şahane.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu senenin formalarının kötü olacagından o kadar eminizki bu baslıgın eski heyecanından eser yok
Kötü olmayacak
Yorum
-
eski yönetim seçti diye söylenmişti 1 yıl önceden seçildi diye yanlış hatırlamıyorsam
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü olmayacakölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü olmayacak
Neye dayanarak böyle söylüyorsunGerçekten merak ettiğim için soruyorum bildiğin şeyler olduğu çok açık da yaptıklarına ve konuştuklarına göre şöyle kafamda bir çeviriyorum da heycanlanmıyor değilim yani
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar temmuzda.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye dayanarak söylüyorsun bunu?
Hatta ekliyim ; net tarih verebilirmisiniz dedim şuanlık Hayır dediEn son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 03.05.2016, 18:48.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Formamiz renklerimizle cok sık duruyor evet baska takımlar suan kullaniyor mesela antalya ama renklerimiz ile cok guzel duruyor
Yorum
-
Chmt4pqXEAAO5vr.jpg
[MENTION=46367]TrabzoNapoli[/MENTION]
Abi bahsettiğin formayı atabilirsen sevinirim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum